Některé benefity jsou fajn, ne všech je možné využít, ale my dole jich máme nejméně.
Malá mzda a vysoké nároky. Velká fluktuace, pořád zaučujeme nové, kteří stejně odejdou, a pak se jejich plány hodí na nás. Manažery nezajímá nic jiného než tabulky plnění. Pracovní doba neslučitelná se soukromým životem.
Obrovský tlak na uzavírání smluv o různých bankovních a pojišťovacích produktech s klienty, které samotné už to obtěžovalo. Kdyby aspoň ty produkty za něco stály, ale pokud u něj nebyla státní podpora, byla to jen navoněná zdechlina. Zvýšená fluktuace činila velké problémy při vyřizování složitějších požadavků klientů - např. řešení pozůstalosti/dědictví. Prostě nikdo tam dlouho nevydržel a tak chyběli pracovníci se zkušenostmi, kteří by operativně poradili. Místo toho vyvolávání na helpdesk, což byla denní praxe a šílená otrava. Navíc často problém dohodnout si dovolenou, protože by nebylo dost lidí na přepážkách. Vřele nedoporučuji tohoto zaměstnavatele.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Jsou zde celkem fajn benefity - cafeterie, stravenky. Kolegové jsou prima.
Všechno je to takové na oko - dotazník spokojenosti v práci, myslím ale, že doopravdy nikoho nezajímá. Manažeři jsou často velmi nekompetentní. Stává se dokonce že na workshopu či školení je dohromady více manažerů a lektorů než těch, komu je školení určeno. Manipulace s informacemi, překrucování, co se zrovna hodí, to vytáhnem z rukávu. Jen chválit a tleskat, chce - li někdo pojmenovat problém je negativista a není žádoucí. Obrovský tlak na prodeje. Nesplnitelně nastavené plány.
Práci bez přesčasů
Na pobočce je pracovní doba pevná. Bohužel člověk tím má pryč celý den, není ranní nebo odpolední, je to prostě ráno hodinu před otvíračkou a odpoledne(večer) 15min po otevírací době. Vznikne-li tímto přesčas, po dohodě se jednou za měsíc vybere volnem v odpovídajícím počtu hodin.
Líbil se mi kolektiv v práci. Na tom záleží asi nejvíce podle mého názoru.
Nelíbila se mi pracovní pozice prodejců. Tím mám na mysli tlak, který na ně byl vyvíjen, aby přinášeli dostatečně uspokojivé výsledky a když už je měli, tak jim bylo řečeno, že by to ale určitě mohlo být ještě lepší. To mě vytáčelo do nepříčetna.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance