ŠKODA AUTO a.s.

Výroba motorových vozidel

příspěvěk na dovolenou
neosobní přístup
Napsáno:listopad 2018

Přístup vedení k zaměstnancům a jejich práci je spíše strojový než lidský. Výsledkem je spousta výmyslů, které nejsou rozumné, ale musí je zaměstnanci plnit.
Napsáno:prosinec 2018

Slušnější zacházení s lidmi. Nejedná se o otroky, kteří jsou povinni vyplňovat nejrozmarnější přání svých šéfů a vedoucích. také by měli mít úctu k základním životním hodnotám, jako je rodina a moje soukromí (=nechtít po lidech práci od nevidím do nevidím včetně víkendů, nocí) bez patřičného ohodnocení.
Napsáno:červen 2018

jistota zaměstnání , pravidelně mzda na účtě , sociální přístup - příspěvek na penzijní spoření , bonusy ,
přístup přímého nadřízeného - dodržovaní ,, rotace ,, , větší síť sociálního zařízení ( záchody , svačinové kouty ) , plynulý odjezd z práce !!!! ( trvá až 45 min než se dostanu na hlavní silnici !!! )
Napsáno:červen 2018

Stabilita
Netlačit lidem do hlavy, že se chová současně a přitom jen praktikuje management 90. let. Škoda miluje manuální práce a brání si 30 let staré procesy/ systémy. Armádní hierarchie je firmě nade vše což vede jen k politice,která roste a pracujících lidí je méně a méně.
Napsáno:srpen 2018

Příjem
Slušnost a lidskost
Napsáno:květen 2018

Bonusu
Přidat peníze lidem, kteří si to zaslouží. Více se zajímat o to co lidi udělá spokojenější a budou do práce chodit spokojeni.
Napsáno:březen 2018

Velká firma, definované procesy pro většinu pracovních i životních situací, možnosti rozvoje, zahraničních projektů, práce s koncernovými kolegy z EU i mimo EU (Rusko, Indie, Čína), možnost rotace v rámci 12 koncernových značek (Volkswagen, AUDI, SEAT, MAN, atd.). Konkrétně na své práci si cením především svých kolegů, se kterými mám dobré pracovní i kamarádské vztahy.
Možnost definovat více než jednu skupinu zaměstnanců a podnikové procesy upravit podle těchto skupin.
Napsáno:srpen 2018

Perfektní platové podmínky a benefity jsou dobrým vnějším motivátorem. Férovost a jasná pravidla činí firmu jednoduchou na přizpůsobení. Kolegové jsou super, ať už jsou ve firmě měsíc, nebo 20 let.
Nevyhoditelnost zaměstnanců je zde směšná! Když je někdo neschopný, mělo by se ho jít zbavit - bohužel, firma je někdy až příliš sociální.

platí včas
zrušení 18-ti směny
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma ŠKODA AUTO a.s.?