Praktická nemožnost kariérního růstu ve většině odděleních
Nulový work-life balance
Nejvíce času člověk dělá rutinní úkoly a prakticky spíš věci zapomíná než by se učil
Řeší se zde pouze neúspěch
Velice nevhodný zaměstnavatel pro progresivní a ambiciózní lidi
Není člověk 100 procentně hlídán. Pokud má argumenty, či výmluvy k zadanému úkolu proč to nejde, je to v pořádku.
Problém nastává, pokud si neopatří argumenty a spíše se snaží o vykonání úkolu přes všechny překážky.
Nepřátelské prostředí založené na egu. Velmi mne vyčerpávala ostražitost, ze které strany mi kdo hodí klacky pod nohy. Operativní dohody přestaly platit ihned po vyslovení.
Velmi chaotické prostředí, kdy se role v projektu měnily ze dne na den bez oznámení členům projektu (jak vnitrofiremně, tak externím firmám).
Jde o korporát se všemi neduhy inklinující do politické satiry.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
při výmluvách se dá snížit pracovní tempo a je tu ještě homeoffice.
Kariéra velká firma bez kamarádů na vyšších místech je postup skoro nemožný.
Peníze ve výrobním procesu jsou vydřené, osobně kdybych nebyl v logistice tak ve Škodovce na pásu bych opravdu nedělal
Nesrovnatelně vyšší mzda něž kdekoli jinde za stejnou práci. Vcelku fungující procesy. Rozložená odpovědnost. Nízké základní nároky na zaměstnance.
Řešení uměle vytvořených problémů. Ze strany zaměstnavatele není snaha o profesní růst zaměstnanců. Neprůhledná a předem obsazená interní výběrová řízení.
Firemní hierarchie je zastaralá, tvrdá a byrokratická. Z výše postavených šéfů se dělají bozi a lidé si zde chodí pouze pro kariéru a peníze. Je to taková vesnice kde se všichni znají a pomlouvají. Všechny procesy jsou pomalé, v tomto ohledu to připomíná často státní správu.