Centrála
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v České republice. Usilujeme o to, aby byl energetický sektor udržitelný, ekologičtější a šetrnější k naší planetě. Díky pestrému portfoliu aktivit nabízíme široké spektrum pracovních míst. Orientujeme se na bezpečnost, zvyšování efektivity, podporu inovací, růst odbornosti a vzájemnou spolupráci zaměstnanců. Řídíme se přísnými etickými standardy, chováme se odpovědně k zaměstnancům, dodavatelům, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (797)

Moc toho bohužel není.
S vedením ČEZu jsem byl velmi nespokojený a to z důvodu nemožnosti, mít svůj názor k dané věci. Ale bohužel takové už korporáty jsou.

zajímavé benefity

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Zaměstnavatel - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Spousta benefitů, jistý příjem
Neochota vedeni navýšit mzdy, oproti ostatním firmám zaostáváme
Firma:Energotrans, a.s.
Napsáno:prosinec 2018

Zajímavá technická práce Možnost vysoké specializace
Kvalita lidí není hodnocena
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?
Stabilita a spolehlivé vyplácení mzdy.
Nucení k porušování bezpečnosti práce, nedodržování předpisů a směrnic a nestálost rozhodnutí (v jednu chvíli se řeklo něco a vzápětí na to pravý opak), nepořádek v dokumentaci a byrokracie, nesmyslná a finančně nákladná organizace práce.
Firma:ČEZ Distribuce, a. s.
Napsáno:prosinec 2018

Zkušenosti
Nbu
Firma:ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2019

Různých benefitů navíc k průměrné výplatě - Penzijní připojištění, životní pojištění, a to bude tak vše. Roční prémie pravidelné, do 20% roč.platu.
Lidštější přístup. Nehrát si na mistry světa co všechno ví. Nadřazenost. Ochota poradit od ostatních spolupracovníků(rada převážně byla: je to v té a té směrnici(hodiny čtení místo ukázání na 5 minut). Nešetřit na zaměstnancích(v kanceláři nebyla klima -> nebyli na ni peníze). Na školícím středisku přístup k Vám jak k žákovi prvního stupně základní školy.
Napsáno:srpen 2018

Snahy o zlepšení.
Zrušil bych klientelismus, napojení na firmy odsávající finance a na politiku (podpora určitých pol. stran ze strany ČEZ).
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za zpětnou vazbu, která si velmi ceníme. ČEZ si jako firma s majoritním podílem státu zakládá na tom, že se chová apoliticky a žádné politické strany finančně nepodporuje. Máme zpracovaný Etický kodex, který se věnuje jak oblasti veřejné správy, tak dodavatelům, a jeho dodržování hlídá oddělení Compliance. V případě, že máte jakoukoliv pochybnost ohledně výběru dodavatele nebo jakékoliv jiné externí spolupráce, prosím obraťte se na Etickou linku nebo přímo na oddělení Compliance. Podnět můžete podat i anonymně. Je pro nás důležité zachovat si transparentnost a integritu, tak aby ČEZ zůstal důvěryhodným titulem pro české i zahraniční investory. Skupina ČEZ
Napsáno:květen 2018

řada benefitů, bez problémů s výplatou mzdy
neujasněný kariérní řád
Napsáno:listopad 2018

Až na výjimky není firma vhodná pro mladé, kteří se chtějí rozvíjet. Tady zapadnou do stereotypu a krní.
Nastavené systíémy
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Předpokládáme, že se mínusy a plusy omylem vyměnily. Mrzí nás, že ČEZ vnímáte jako nevhodný pro mladé, protože se naopak snažíme oslovovat i mladou generaci a ukazovat, jak je energetika rozmanitá zajímavá. Pro talenty z řad čerstvých absolventů máme propracovaný systém osobního rozvoje (program ČEZ Potentials), který mladé nadšence posouvá velmi rychle dopředu. Prostor dáváme také všem zaměstnancům, kteří u nás chtějí růst. K dispozici jsou desítky interních i externích vzdělávacích kurzů, funguje u nás i mentorský program či shadow management. Více informací naleznete na intranetu nebo se v případě dotazů určitě neváhejte obrátit na Oranžovou schránku. Skupina ČEZ
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?