Centrála
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v České republice. Usilujeme o to, aby byl energetický sektor udržitelný, ekologičtější a šetrnější k naší planetě. Díky pestrému portfoliu aktivit nabízíme široké spektrum pracovních míst. Orientujeme se na bezpečnost, zvyšování efektivity, podporu inovací, růst odbornosti a vzájemnou spolupráci zaměstnanců. Řídíme se přísnými etickými standardy, chováme se odpovědně k zaměstnancům, dodavatelům, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (798)

Společnost ČEZ Data již neexistuje, jmenuje se nyní ČEZ ICT Services. Nyní je tam změna ve vedení.
Malý prostor pro vlastní kreativitu.
Napsáno:srpen 2019

Celková struktura firmy včetně práce, platů a benefitů byla na velmi dobré úrovni. Byl to zaměstnavatel, který měl velmi dobré hospodářské výsledky
Krátkodobá koncepce a sledování převážně hospodářských výsledků jen za účelem zisku. Zavírání nebo prodej menších elektráren.
Firma:ČEZ Distribuce, a. s.

Příležitosti pro studenty a absolventy

Příležitosti pro studenty a absolventy

Unikátní technologie

Unikátní technologie

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Zaměstnavatel - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Nadřízený. Mentalita vedení. Řízení ze začátku 90. Let.
Firma:ČEZ ESCO, a.s.

Fajn kolegové
Přetíženost některých zaměstnanců. Nezájem nejvyššího vedení firmy o udržení kvalitních lidí, zůstávají pouze podprůměrní lidé a zaměstnanci před důchodem.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, je pro nás velice důležitá. Jsme rádi, že jako plusy uvádíte fajn kolegy. Mrzí nás však Vaše špatná zkušenost s nejvyšším vedení firmy, protože v rámci Skupiny ČEZ se snažíme si udržet kvalitní a šikovné zaměstnance. V případě, že se zaměstnanec cítí přetížen, ceníme si otevřené komunikace. Pokud by to nechtěl řešit přímo se svým bezprostředním nadřízeným, má několik dalších možností, jak postupovat: může se obrátit na HR business partnera, případně někoho v HR, komu důvěřuje, využít Etickou linkou, která je uvedena na intranetu, nebo Oranžovou schránku. Pokud byste se k nám v budoucnu vracel/vracela, určitě stojíme o to, aby se Vaše případné podněty řešily k oboustranné spokojenosti. Skupina ČEZ
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?
S penězi.
Dlouhá pracovní doba. Chování ostatních kolegů.
Firma:ČEZ Prodej, a.s.
Napsáno:červen 2019

Benefity, možnost zvyšování kvalifikace, pružná pracovní doba
Malá možnost kariérního růstu, monotónní práce
Firma:Elektrárna Počerady, a.s.
Napsáno:červen 2019

Nemožnost stravenek (hrozná kuchyně ve které se nedá jíst), nízký plat vzhledem k náročnosti povolání, špatně zvolený režim směn, bez příspěvků na dopravu, horší pracovní prostředí.
Děkujeme za zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Mrzí nás, že Vás u nás nic netěší. V jídelnách se snažíme nabízet pestrou škálu pokrmů (hotovky, minutky, někdy i grill bar a, salátový bar), tak aby si vybral opravdu každý. Platové podmínky v rámci Skupiny ČEZ dlouhodobě patří na trhu k vysoce konkurenceschopným. V posledních několika letech navíc v rámci kolektivního jednání došlo k růstu tarifních i smluvních mezd. Příspěvek na dopravu opravdu není mezi našimi benefity, nicméně lze si vybrat z pestré škály jiných: poskytujeme např. příspěvek na důchodové či životní pojištění, bezúročné půjčky na bydlení, nebo jednorázovou sociální výpomoc v těžké životní situaci. V roce 2020 jsme ve spolupráci s několika automobilkami zaměstnancům rovněž nabídli cenově zvýhodněné vozy (např. značky Opel, Volvo, Hyundai či Peugeot). Jsme otevření podnětům ze strany zaměstnanců a snažíme se společně najít řešení, které je pro všechny přijatelné. Určitě proto uvítáme, když nám napíšete do Oranžové schránky. Skupina ČEZ
Napsáno:listopad 2018

Skvělý vedoucí, ač mladší, přátelský přístup, byl jsem jeho zástupce v EDU (on byl v ETE). Naprosto férové prostředí, přátelsklé vztahy i s vyššími vedoucími.
Organizační změna v důsledku aféry kolem svarů, v důsledku toho přijat nekompetentní vedoucí, čímž idyla skončila.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2019

Slušné benefity, získání mnoha dovedností, placene jazykové kurzy, pružná pracovní doba
V podstatě neexistující kariérní růst, žádné osobní kompetence a zodpovědnosti, neumožňuje dále se rozvíjet a připravovat se na další pozici ani budovat znalosti v dalších oblastech, přílišná hierarchie, nepruznost a práce pro práci
Napsáno:prosinec 2018

Možnost učit se novým věcem Stabilita Benefity

Náročné úkoly
Pracujeme na mnoha různorodých projektech, které s sebou přinášejí nové výzvy.
Firma:ČEZ Prodej, a.s.
Napsáno:duben 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?