Centrála
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v České republice. Usilujeme o to, aby byl energetický sektor udržitelný, ekologičtější a šetrnější k naší planetě. Díky pestrému portfoliu aktivit nabízíme široké spektrum pracovních míst. Orientujeme se na bezpečnost, zvyšování efektivity, podporu inovací, růst odbornosti a vzájemnou spolupráci zaměstnanců. Řídíme se přísnými etickými standardy, chováme se odpovědně k zaměstnancům, dodavatelům, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (797)

Pružná pracovní doba, benefity, možnost stravování, možnost vzdělávat se - kurzy, semináře, školení, sponzoruje spoustu akcí pro děti, pořádá sportovní a kulturní akce, pomáhá neziskovým organizacím, oceňuje studenty, podporuje vědu a výzkum
šetří se na nesprávných místech (např. kancelářských potřebách, na údržbě zařízení, zkrácení odstávek), výstavba nových jaderných zdrojů je stále nejistá - obava ze ztráty zaměstnání, nelíbilo se mi chování dceřinné společnosti ČEZ Distribuce při vyřizování zakázky - pochybná kalkulace, tlak na podpis smlouvy, prodlužování termínů - nepříjemnou zkušeností na zákazníka vrhá stín na celou společnost, navrhuji zjednodušit řídící dokumentaci
Firma:ČEZ, a. s.
Napsáno:červenec 2017

Měl jsem tu možnost konzultovat postavení skupiny CEZ i s ostatními subjekty mimo skupinu a je to na delší debatu, ale ČEZ už nedosahuje té technické úrovně co před měla před 15 lety.
Firma:ČEZ Inženýring, s.r.o.

Příležitosti pro studenty a absolventy

Příležitosti pro studenty a absolventy

Unikátní technologie

Unikátní technologie

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Zaměstnavatel - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Rozhodně rozmanitost pracovních činností, vcelku dobrý kolektiv, možnost profesního zdokonalování a poznávání nového.
Rozhodně vztahy a přístup nadřízených k podřízeným
Firma:ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o.

pravidelné výplaty, benefity
více úcty k dlouhodobým zaměstnancům
Firma:ČEZ Distribuce, a. s.
Napsáno:říjen 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?
Jistota a perspektiva
Zjednodušit směrnice a metodiky, více používat selský rozum.
Firma:ČEZ Distribuce, a. s.
Napsáno:září 2017

Příjemná kolegialita na pracovišti; důraz zaměstnavatele na bezpečnost práce; délka pracovní doby; pružný začátek i konec pracovní doby; benefity zaměstnavatele; relativní jistota zaměstnání do budoucna, a to i s jistým příjmem
Na můj vkus je ve skupině ČEZ až moc vedoucích pozic a všechny dle mého názoru nejsou opodstatněné - zredukovat a zpřehlednit tak strukturu skupiny ČEZ. Zavést počítání pracovní doby již od 5:30 hod.. Možnost zužitkovat přesčasové hodiny (mít možnost si vybrat den náhradního volna nebo mít možnost si nechat proplatit přesčasové hodiny do určitého limitu - třeba 10 hodin...). Získávat uznání/ocenění za dobře odvedenou práci - mít tak feedback od svého nadřízeného, resp. od ještě výše postavených manažerů.
Napsáno:září 2017

Mzda, benefity, načerpání nových znalostí, rozvoj vzdělávání.
Skupina ČEZ nabírá své zaměstnance jen na základě známosti, výběrová řízení se buď vůbec nekonají nebo jsou předem známí kandidáti.
Dobrý den. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, která je pro nás velice důležitá a těší nás Vaše pozitivní zkušenost s ohodnocením a rozvojem. Mrzí nás však, že jste výběr kandidátů vnímal/a tímto způsobem. Stejně jako v jiných společnostech vítáme, když se podaří pozici obsadit z interních zdrojů. Je to přínosné jak pro zaměstnance, který se tak může posouvat a rozvíjet, tak pro firmu, jíž odpadají náklady se zaškolováním zaměstnance do systémů. Zároveň u nás funguje referenční systém, který umožňuje všem zaměstnancům doporučit na pozici svého známého. I to je praxe rozšířená v mnoha firmách. Vycházíme z předpokladu, že zaměstnanci doporučí někoho, kdo se na danou pozici podle nich opravdu hodí. V případě jakýchkoliv pochybností ohledně výběrového řízení se zaměstnanec může obrátit na HR business partnera, využít Etickou linkou, která je uvedena na intranetu, nebo Oranžovou schránku. Pokud byste se k nám v budoucnu vracel/vracela, určitě stojíme o to, aby se Vaše případné podněty řešily k oboustranné spokojenosti. Skupina ČEZ
Firma:ČEZ, a. s.
Napsáno:březen 2017

Méně byrokracie
Napsáno:srpen 2017

stabilita společnosti, přehledná vize, možnost růstu, péče o zaměstnance, benefity
méně byrokracie,
Z oddělení:Právo
Napsáno:srpen 2017

Možnost pracovat na velkých věcech.
Zvýšení mzdy, aby byla na stejné úrovni jako je tržní a nabídku mobilních telefonů jako benefit, která je spíš k smíchu.
Firma:ČEZ ICT Services, a. s.
Napsáno:červenec 2017
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?