- dobre benefity
- flexibilni pracovni doba a HO
- super kolegove
- vedeni je uplne mimo, nevi co chteji, mrhaji talentem a casem
- o nekterych velkych rozhodnuti rozhoduji lidi co tomu asi vubec nerozumi
- toxicke chovani ze strany vedeni
- hodne kolegu uz to proste "vzdalo"
Skvělý tým - přátelský, nápomocný a spolupracující
Home Office a flexibilní pracovní doba
Benefity - Angličtina, Multisport, Kredity na nákup Vilgain věcí...
Mohla by být lepší komunikace směrem od managementu níže.
Když jsem nastupoval, onboarding trochu drhl, ale už se to lepší.
Lokalita pracoviště, stravenky, mírně zvýhodněná cena na nákup produktů, pravidelné vyplácení mzdy.
Neustálá kritika a poukazování na maličkosti, které jsou vedením vnímány jako fatální pochybení. Velmi špatná komunikace s nadřízeným a absolutní nezájem cokoli se zaměstnanci řešit. S tím souvisí také to, že vedení musí mít vždy poslední slovo nehledě na to, co z toho pro zaměstnance plyne. Chaotické a neustále se měnící pracovní postupy. Vysoká míra fluktuace zaměstnanců, nezáleží na tom, jak dlouho zde pracujete a co umíte, můžete být ze dne na den nahrazeni. Velmi špatné finanční ohodnocení, dostatečné pokud bydlíte zadarmo u rodičů nebo se spolubydlícími. Pracovní doba je nastavena na dvě směny s tím, že odpolední končí 19:30 a je velice těžké spojit osobní a pracovní život. Časté a pravidelné přesčasy a pracovní víkendy jsou samozřejmostí.