Nano Energies a.s. (DES Holding a.s.)

Energetická společnost

Zajímavý předmět činnosti. Hezké kancelare.
Chaotické vedení, neferove jednání. Jinak se firma prezentuje navenek, ale skutecnost je jina.
Napsáno:listopad 2023

S inspirativními lidmi, kteří tady pracují.
Jedná se o velmi rychlé prostředí podobné start-upu. Ne každému může toto prostředí vyhovovat.
Napsáno:srpen 2022

Krásné zelené kanceláře. A celkem fajn tým.
I když si firma právě na těchto hodnotách zakládá, neexistuje nic jako partnerský přístup, názorová pluralita. Zaměstnanci jsou demotivovaní a než jsem skončil, nebyla žádná snaha tuto situaci zlepšit. Nano si hodně zakládá na image férové firmy. Realita je však jiná. V tomto ohledu suverénně nejhorší zaměstnavatel, kterého jsem zažil.
Napsáno:červenec 2019

Z období konce mého působení nebylo co chválit. Snad jen pár slušných kolegů a kolegyň.
Navenek se firma chová jako vzor pro všechny kolem, ale realita je úplně jiná. Zaměstnanci jsou až úplně na konci preferencí vedení. Možná ještě dál :-( Jejich názor je zesměšňován a bagatelizován. Určitě nic, co bych chtěla ještě někdy zažít.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2019

Obrovský benefit je skvělý tým kolegů. Historicky i v poslední době k sobě Nano táhne špičky v oboru, lidi s určitým přesahem. V tomto smyslu se jedná o velmi inspirativní prostředí. Stejně inspirativní je i majitel. Vytvořil firmu, jejíž aktivity v oblasti obnovitelných zdrojů předběhly dobu. Stejně tak i dřívější styl řízení a vedení lidí.
V posledním roce bohužel dochází ke změně ve směřování firmy. Přibývá "mozek" a ubývá "srdce". Firma už se díky aktivitám výkonného managementu přestala starat o lidi, jejich zájmy a potřeby jsou odsunuty na vedlejší kolej.

Práce v Nano Energies je hodně o hledání nových cest v energetice, využití technologií, o kterých konkurence spíš ani neví, natož aby s nimi pracovala :-) Bez ohledu na to, ve které společnosti ve skupině Nano pracujete, rozhodně to není o nudě a rutině. Naopak...
Napsáno:květen 2019

zajímavé kanceláře plné zeleně, ale to bylo asi tak všechno :)
nekkompetentní managment, nezkušený šéf, který neumí podávat zpětnou vazbu, zmatek ve vdení, špatně rozdělená práce, neochota nových kolegů zaučovat nově příchozí zaměstnance, nulová podpora ze strany HR a kolegů. Celkově se jedná o specifickou úzkou skupinu lidí, kam většina běžných zaměstnanců nezapadne.

Rozmanitou práci
jedná se o malou firmu. Všichni tu dělají všechno. V tom je práce rozmanitá.
Napsáno:červen 2019

Rychle rostoucí firma z Prahy do zahraničí Motivující a fajn kolektiv Bomba kanceláře s přístupem na střechu, parkování, sprchy...
Jak firma rychle roste, tak občas chybí interní procesy, management se ale snaží situaci řešit

Práci v mezinárodním prostředí
Společnost expanduje do zemí střední a východní Evropy, takže je možné být v kontaktu s kolegy zejména z této oblasti.
Napsáno:červenec 2022

lidi pracovní kultura neformální prostředí
Napsáno:květen 2021

- vysoká úroveň odborných znalostí napříč firmou (management, vývojáři, analytika) - skvělé kanceláře v centru Prahy - flexibilní pracovní doma
Napsáno:červenec 2022

Resime velmi zajimavou problematiku.
Dari se nam pomalu najimat nove lidi.
Napsáno:červen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Nano Energies a.s. (DES Holding a.s.)?