I když si firma právě na těchto hodnotách zakládá, neexistuje nic jako partnerský přístup, názorová pluralita. Zaměstnanci jsou demotivovaní a než jsem skončil, nebyla žádná snaha tuto situaci zlepšit. Nano si hodně zakládá na image férové firmy. Realita je však jiná. V tomto ohledu suverénně nejhorší zaměstnavatel, kterého jsem zažil.
Z období konce mého působení nebylo co chválit. Snad jen pár slušných kolegů a kolegyň.
Navenek se firma chová jako vzor pro všechny kolem, ale realita je úplně jiná. Zaměstnanci jsou až úplně na konci preferencí vedení. Možná ještě dál :-( Jejich názor je zesměšňován a bagatelizován. Určitě nic, co bych chtěla ještě někdy zažít.
Obrovský benefit je skvělý tým kolegů. Historicky i v poslední době k sobě Nano táhne špičky v oboru, lidi s určitým přesahem. V tomto smyslu se jedná o velmi inspirativní prostředí.
Stejně inspirativní je i majitel. Vytvořil firmu, jejíž aktivity v oblasti obnovitelných zdrojů předběhly dobu. Stejně tak i dřívější styl řízení a vedení lidí.
V posledním roce bohužel dochází ke změně ve směřování firmy. Přibývá "mozek" a ubývá "srdce". Firma už se díky aktivitám výkonného managementu přestala starat o lidi, jejich zájmy a potřeby jsou odsunuty na vedlejší kolej.
Complex tasks
Práce v Nano Energies je hodně o hledání nových cest v energetice, využití technologií, o kterých konkurence spíš ani neví, natož aby s nimi pracovala :-) Bez ohledu na to, ve které společnosti ve skupině Nano pracujete, rozhodně to není o nudě a rutině. Naopak...
zajímavé kanceláře plné zeleně, ale to bylo asi tak všechno :)
nekkompetentní managment, nezkušený šéf, který neumí podávat zpětnou vazbu, zmatek ve vdení, špatně rozdělená práce, neochota nových kolegů zaučovat nově příchozí zaměstnance, nulová podpora ze strany HR a kolegů. Celkově se jedná o specifickou úzkou skupinu lidí, kam většina běžných zaměstnanců nezapadne.
Varied work
jedná se o malou firmu. Všichni tu dělají všechno. V tom je práce rozmanitá.
Did you find Nano Energies a.s. (DES Holding a.s.) interesting?