encall s.r.o. image

encall s.r.o.

Energetická poradenská společnost

Práce v encall pro mě byla skvělou změnou po předchozím zaměstnavateli. Moc oceňuji, že se o nás firma postarala i v době, kdy byl trh s energiemi zavřený, našli pro nás adekvátní náhradu a nehodili nás přes palubu, jak tomu bylo v jiných firmách. Vedení se velmi snaží hledat nové obchodní příležitosti a partnery. Nejsou jim lhostejné naše připomínky, i když ne vždy nám mohou z relevantních důvodů vyhovět. Mohu tuto firmu doporučit pro každého schopného obchodníka, který si je vědom kladů i záporů, které tato práce má. Ne každý den je posvícení, občas je obchod dost o nervy, ale s každou další výplatou vidím, že to stojí rozhodně za to. Osobně firmě za vše děkuji a těším se na další společné a úspěšné roky spolupráce :-). Za sebe kladně hodnotím vedení společnosti, svého přímého nadřízeného a jsem šťastná za velmi přátelský kolektiv, získala jsem nejen novou motivační práci, ale i nová přátelství.
Nemám nic zásadního, všechny naše požadavky z předchozím let/měsíců jsou buď vyřešené, nebo v procesu změny :-)
Ahoj! Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, udělala nám obrovskou radost! Jsme rádi, že se ti v encall líbí a že vnímáš, jak se snažíme být férovým a stabilním zaměstnavatelem, i když trh někdy není jednoduchý... Moc nás těší, že oceňuješ vedení, kolegy i celkovou atmosféru v týmu. Věříme, že práce není jen o výsledcích, ale hlavně o lidech a je skvělé slyšet, že jsi tu našla nejen motivaci, ale i přátelství. Díky, že jsi součástí encall! Těšíme se na další společné roky a úspěchy!

Mzda
nic mě nenapadá
Ahoj! Děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi spokojený/á s mzdou, a ještě víc nás těší, že tě nenapadá nic negativního :) To je pro nás skvělá zpráva a motivace dál dělat maximum pro to, aby se v encall dobře pracovalo. Díky, že jsi součástí týmu!
Napsáno:únor 2025

Kolektiv kolegů, kteří vždy ochotně a rádi poradí. Vedení na Vás nekouká jako na jednoho z mnoha ale individuálně. Tato spolčenost má před sebou velký potenciál k růstu
Možná pracovní prostory, ale to se během krátké doby má změnit
Ahoj! Děkujeme za skvělou zpětnou vazbu! Moc nás těší, že si ceníš kolektivu a přístupu vedení – právě na individuálním přístupu a vzájemné podpoře nám hodně záleží. Máš pravdu, že encall má před sebou velký potenciál a jsme rádi, že to vidíš stejně! Co se týče pracovních prostor, změna je už na spadnutí a věříme, že nové zázemí přinese ještě větší komfort pro všechny. Díky, že jsi součástí týmu a těšíme se na další společný růst! :)
Napsáno:únor 2025

Drží slovo, férovej přístup k lidem i zákazníkům
Chybějící podpora práce na dálku
Ahoj! Děkujeme za tvou zpětnou vazbu. Moc si vážíme toho, že vnímáš encall jako férovou firmu, která drží slovo a chová se korektně jak k zaměstnancům, tak ke klientům. To je pro nás klíčové a jsme rádi, že to oceňuješ. Co se týče práce na dálku, víme, že home office může být pro některé situace přínosný. Rozhodli jsme se ale klást důraz na týmovou spolupráci a osobní přítomnost v kanceláři. Pokud bys měl/a zdravotní nebo rodinné důvody, kvůli kterým by práce z domova byla nutná, určitě se na nás můžeš obrátit a rádi to s tebou individuálně probereme. Díky, že jsi součástí týmu a pomáháš encall růst! Pokud bys měl/a jakékoliv další podněty, jsme tu vždy k dispozici.
Napsáno:leden 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti encall s.r.o.?
- I přes úpravu ohodnocení jsou platové podmínky nadstandardní - Přístup přímého nadřízeného
- Z počátku slibovaný Home office je aktuálně nežádaný a je velký problém ho využít i při nemoci - Nedostatek kvalitních kontaktů. Slibované kontakty nejsou k dispozici a jsme nuceni volat v podstatě “studená volání” - Rychlé změny a požadavky. Není problém s adaptací na změny, ale se stylem podání změn a nátlaku nesouhlasím. - Velký tlak na plnění, opět je problémem styl komunikace na zaměstnance - Nucene pracovní víkendy. Opět si myslím, že je hlavní problém s přímou komunikaci na zaměstnance. - Tlak na přesčasy bez dostatečného odůvodnění při malé zásobě práce - Špatná adaptace nováčků. Nováčci nemají moc bohužel prostor se rozvíjet a nemají čas na zapracování.
Ahoj a děkujeme za tvou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Máme radost, že oceňuješ nadstandardní platové podmínky i přístup tvého nadřízeného. Jsme rádi, že v těchto oblastech vidíš přínos. Rádi bychom se vyjádřili k tématům, která jsi zmínil/a jako příležitosti ke zlepšení: 1. Home office při nemoci
 - Při méně závažných onemocněních, jako jsou lehké virové infekce, home office nejen umožňujeme, ale také doporučujeme. Tímto způsobem mohou naši kolegové pracovat pohodlně z domova, lépe regenerovat a zároveň minimalizovat riziko šíření nemoci. Naopak při vážnějších zdravotních stavech důrazně doporučujeme využít pracovní odpočinek a plně se věnovat uzdravení, místo pokračování v práci, a to i z domova. Pokud máš pocit, že tato doporučení nebyla v minulosti jasně komunikována nebo dostatečně zohledněna, prosím, kontaktuj mě na david@encall.cz. Rád to s tebou proberu a zajistím, aby vše bylo v pořádku. Změnu v režimu home office (mimo výše uvedené situace) jsme přijali s cílem podpořit týmovou spolupráci a efektivitu. 2. Nedostatek kvalitních kontaktů -
Investujeme do rozšiřování našich týmů což s sebou přirozeně přináší i zvýšenou potřebu nových kontaktů. Intenzivně pracujeme na rozvoji našich stávajících partnerství, která nám už nyní přinášejí stále lepší výsledky, a zároveň budujeme nová partnerství, která nám zajistí dostatek kvalitních kontaktů pro všechny. Uvědomujeme si, že je to dlouhodobý proces, ale věřím, že tyto změny budou brzy patrné. 3. Rychlé změny a styl komunikace
 - Na dynamickém trhu energetiky jsou změny někdy nevyhnutelné, ale souhlasíme, že způsob jejich komunikace je zásadní. Budeme se snažit více vysvětlovat důvody změn a vytvořit prostor pro diskuzi, aby byly lépe pochopeny a přijaty. 4. Tlak na plnění a styl komunikace -
Chápeme, že způsob komunikace ovlivňuje vnímání nároků. Plnění cílů je důležité, ale zároveň chceme vytvářet motivující a podporující pracovní prostředí. Tvůj podnět si bereme k srdci a zaměříme se na konstruktivnější a respektující komunikaci. 5. Nucené pracovní víkendy
 - Víkendové směny jsou téměř vždy na dobrovolné bázi. Pokud někdy nebyly, mohlo to být kvůli mimořádné situaci, jako je vysoká nemocnost nebo zvýšená poptávka našich klientů. Pracujeme na tom, aby tyto situace byly vždy jasně komunikovány a odůvodněny. 6. Tlak na přesčasy při malé zásobě práce -
I když se snažíme být na poptávku připraveni, ne vždy ji dokážeme přesně předvídat. Soustavně zlepšujeme plánování a oceňujeme tvou pomoc při zvládání těchto situací. Naším cílem je minimalizovat přesčasy a zlepšit předpovědi pracovního vytížení. 7. Adaptace nováčků -
Uvědomujeme si, jak zásadní je kvalitní podpora pro nové kolegy. Také proto pracujeme na novém vzdělávacím systému, který plánujeme spustit v prvním čtvrtletí roku 2025. Již nyní však využíváme některé jeho části, které se ukazují jako velmi přínosné. Tento systém nejen usnadní adaptaci nováčkům, ale také podpoří profesní rozvoj našeho stávajícího týmů poradců a pracovníků zákaznické podpory. Děkujeme za tvou otevřenost a podněty. Pracujeme na tom, aby se naše pracovní prostředí neustále zlepšovalo. Pokud máš další nápady nebo připomínky, neváhej mě kontaktovat na david@encall.cz nebo osobně.
Napsáno:listopad 2024

Přátelská atmosféra a fér jednání: Všichni si tykáme, a nikdo se po Vás bezdůvodně nesveze, protože si ukopl malíček o futra nebo dostal pokutu za parkování. Podpora od kolegů: Když něco nevím, nemusím se stydět se zeptat. Nikdo na mě nekouká, jak na jantara, ale rád ukáže, jak na to. Ocenění za práci: Když se něco povede, vedení to vidí a umí pochválit. Za mě je to fakt motivační, že to se vše nebere jako samozřejmost, ale někdo vidí, že se člověk snaží. Hezké finanční ohodnocení: Pokud člověk maká, vydělá si super peníze. Schopní lidé v týmu: Každý přispívá, ne, že kolega to odflákne a já to musím udělat za něj. Nápady a projekty: Firma jede pořád vpřed – žádné „takhle to tu děláme už 20 let“.

Neformální pracovní atmosféru
protože si tu všichni tykáme, chodíme v tričku a kraťasech a máme tu super atmosféru.

Práci v týmu mladých lidí
práce je vhodná nejen pro mladé lidi, ale klidně i starší. Máme zde tým lidí od 20 do 61 let. Věk je jen číslo :-)
Díky za tak pozitivní zpětnou vazbu! Je radost slyšet, že oceňuješ přátelskou atmosféru, podporu od kolegů i férový přístup – to jsou hodnoty, na kterých si zakládáme. To, že si všímáš ocenění za dobře odvedenou práci a vnímáš vedení jako motivační je pro nás důkazem, že jdeme správným směrem! Jsme rádi, že vidíš i finanční ohodnocení jako férové a motivující a že tým vnímáš jako schopný a spolehlivý. Také nás moc těší že si všímáš, jak se snažíme posouvat věci vpřed a nezůstáváme stát na místě. Díky, že jsi součástí týmu a přispíváš k této skvělé atmosféře a kultuře!
Napsáno:listopad 2024

Jsem spokojený. Chovají se ke mě všichni slušně. Když něco potřebuju, vždycky se snaží pomoct. Se všema se dá normálně mluvit. Práce není lehká ale je dobře zaplacená. Když makám tak si vydělám. Produkty jsou většinou super ale hlavně od dodavatelů kteří jsou fér. Provizák se změnil ale zvedl jsem návratnost a jsem na tom co jsem byl, dá se to jen to chce dělat věci jinak protože se prostě v energetice pořád něco mění.
Zázemí - nedá se kde najíst pořádně. Málo nádobí a skoro vždycky plná kuchyňka. Stěhování se protahuje neustále. Taky je méně příležitostí bavit se s vedoucíma. Prostor na kouření s nějakým posezením by taky přišel vhod.
Děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Moc nás těší, že jsi spokojený s přístupem kolegů i nadřízených a že vnímáš férové podmínky – to je přesně to, na čem si zakládáme. To, že se dokážeš přizpůsobit a hledat nové způsoby práce je opravdu inspirativní zvlášť v prostředí energetiky, kde se věci neustále mění - toho si moc vážíme. K tvým podnětům k zázemí – plně chápeme, že aktuální prostory nejsou ideální a je pravda, že stěhování se zdrželo víc, než jsme plánovali. Na novém zázemí ale intenzivně pracujeme a věříme, že to přinese lepší podmínky nejen pro odpočinek a stravování, ale i více prostoru pro komunikaci s kolegy. O posezení na kouření se také zamyslíme protože chceme, abys měl příjemné prostředí nejen na práci, ale i na pauzy. Děkujeme, že nám tyhle věci pomáháš zlepšovat!
Napsáno:listopad 2024

Pracuji zde uz 3,5 roku..Poznala jsem obor a téma, ve kterém chci pracovat a rozvíjet se protože mě baví a dává smysl. Mohu pracovat z domova, což pro některé maminky je velká výhoda.Poznala jsem zde spoustu přátel a i když tu již někteří nepracují, tak nás encall spojil tak, že vztahy drží nadále.Za což této firmě patří velké DÍKY. Jsou zde jako v každé práci chvíle, kdy to růžové prostě není, ale mám super šéfa který se za svůj tým umí postavit a povzbudit do dalšího dne. Dají se zde vydělat opravdu hezké peníze, ač je to někdy obtížnější.
Není to vyloženě tak, že bych nebyla spokojená, spíše by to někdy potřebovalo více společných školení obchodníků a backoffice, díky častým změnám se každou chvíli stává to, že mají obě dvě strany úplně jiné informace k postupům a to ve výsledku zdržuje práci obou stran.
Děkujeme za tvou zpětnou vazbu, udělala nám radost! Je skvělé slyšet, že tě práce u nás baví, vidíš v ní smysl a že tě obor zaujal natolik, že se v něm chceš dál rozvíjet. To je přesně to, co chceme – aby práce dávala lidem hodnotu a směr. Jsme rádi, že ti možnost pracovat z domova vyhovuje, také u rodičů se snažíme vyjít vstříc tak, aby šla práce skloubit s rodinou. Moc nás také těší, že díky encallu vznikla přátelství, která přetrvávají, i když už někteří kolegové nejsou u nás – to je opravdu krásné! Velký dík patří i tobě za to, že u nás pracuješ už 3,5 roku! To, že si vážíš podpory svého šéfa a vidíš možnosti, jak si u nás vydělat hezké peníze, je pro nás velkým potvrzením toho, že to co děláme a budujeme má smysl. Co se týká připomínky k častým změnám a rozdílům v informacích mezi obchodníky a backoffice – chápeme, že to může být náročné a zdržuje to práci. Plánujeme více společných školení a lepší propojení mezi týmy abychom si ušetřili čas a vše fungovalo hladce. Díky, že jsi to zmínila, určitě to posuneme dále! Kdybys měla další nápady nebo podněty, klidně za námi přijď, rádi si Tě vyslechneme. Nebo napiš na david@encall.cz – jsme tu vždy pro Tebe. Moc si vážíme toho, že jsi součástí našeho týmu!
Napsáno:listopad 2024

Jsem velice spokojená. Přejít k této firmě - je to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě.
Tohle nás hrozně potěšilo! 💙 Moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu, moc si toho vážíme. Jsme rádi, že jsi u nás spokojená a doufáme, že to tak bude i dál. Když budeš cokoliv potřebovat, jsme tu pro tebe. 😊

Mzdové ohodnocení
Časté změny
Děkujeme ti za tvoji zpětnou vazbu, opravdu si jí velmi vážíme. Jsme rádi, že jsi spokojený/á se svým mzdovým ohodnocením. Co se týče častých změn, chápeme, že mohou být pro tým náročné. Musíme však reagovat na rychle se měnící trh a neustále hledat nové způsoby, jak našim klientům usnadnit rozhodování a výběr v oblasti energií a přinášet jim skutečnou pomoc. Zároveň si uvědomujeme, že náš úspěch stojí především na našich lidech, jako jsi ty. Proto se snažíme zavádět změny a vylepšení, aby se vám všem pracovalo lépe a jednodušeji. Pokud máš nějaký nápad nebo podnět, jak můžeme věci zlepšit nebo udělat jinak, neváhej mi napsat na david@encall.cz. Děkujeme, že jsi součástí našeho týmu!
Napsáno:listopad 2024
Zaujala / nezaujala vás firma encall s.r.o.?