encall s.r.o. image

Energetická poradenská společnost

vstřícnost a sebereflexe
časté změny

Rozmanitou práci
protože se zde nedělá monotoní práce
Děkujeme ti za tvoji zpětnou vazbu, moc si jí vážíme. Jsme rádi, že vnímáš naši vstřícnost a schopnost sebereflexe – snažíme se být otevření a vždy naslouchat protože věříme, že bez upřímného dialogu se neposuneme dál. U častých změn rozumíme, že ti to může přidělávat práci nebo narušovat zajeté postupy. Na změnách pracujeme vždy s cílem usnadnit našim klientům jejich rozhodování a nabídnout co nejlepší služby ale zároveň víme, že to má dopad na každodenní práci týmu. Proto se snažíme vylepšovat procesy, nástroje a komunikaci tak, aby tyto změny byly srozumitelnější a pomáhaly ti v tvé práci. Ne vždy se ale vše povede na jedničku i když se moc snažíme. Pokud tě napadá, co by mohlo fungovat lépe, budeme moc rádi za tvoje podněty. Napiš mi na david@encall.cz. Děkujeme, že jsi s námi a pomáháš posouvat naši práci dál!
Napsáno:listopad 2024

Domluva pracovní doby, možnost práce na home off. pokud je mimořádka není problém domluva dovolene, náhradní volno. Pokud člověk dělá co má není žádný naštvaný šéf. A tak je spokojenost na obou stranách
Pokud bych nebyla nespokojená nebudu zde
Díky moc za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi spokojená a že ti to u nás vyhovuje. Kdyby tě napadlo cokoliv, co můžeme ještě zlepšit, dej nám prosím vědět.

Dobré pracovní prostředí. Neomezené možnosti
Nic mě nenapadá
Děkujeme za tvoje hodnocení! Moc nás těší, že oceňuješ pracovní prostředí a možnosti, které u nás máš. 😊 Pokud by tě cokoliv napadlo, co bychom mohli vylepšit, neváhej nám to říct – rádi na tom zapracujeme.

kolektiv
tlak na výsledek a bezchybnost podmíněné srážkou ze mzdy, časté a neočekávané změny-většinou k horšímu, přesčasy, občasné víkendy, práce o svátcích. Poslední tři měsíce je toho opravdu dost..
Ahoj a díky moc za tvoji zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsi zmínil kolektiv jako pozitivum – dobré vztahy v týmu a ochota si navzájem pomoct jsou pro nás hodně důležité a jsme rádi, že to vnímáš. Zároveň vnímáme i to druhé – tlak, náročnost posledních měsíců, časté změny, víkendy i svátky... Nechceme nic zlehčovat – víme, že toho je prostě moc. Část toho souvisí s vyšší poptávkou i výpadky v týmu, ale i tak je na nás, abychom to líp plánovali a komunikovali. A uděláme pro to maximum. Co se týče systému odměn – úpravy, které jsme zavedli, mají zajistit férový a dlouhodobě udržitelný model odměňování, který zohledňuje výkon, ale také kvalitu. Vše dopředu vysvětlujeme a pokud by měl mít významný dopad na konkrétního člověka, vždy to s ním individuálně řešíme a snažíme se pomoct, aby dopad byl co nejmenší. I přest tyto změny se nám však podařilo meziročně zvýšit průměrné odměny o 13 %, což považujeme za důležitý výsledek! Díky, že jsi součástí týmu – a že i když to někdy není jednoduché, že držíš s námi. Vážíme si moc toho.
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti encall s.r.o.?
+ zajímavé projekty + transparentní komunikace + práce z domova
Díky moc za skvělou recenzi! 😊 Těší nás, že tě baví projekty, oceňuješ naši otevřenost a možnost práce z domova. Děláme vše pro to, aby se ti u nás pracovalo co nejlépe. Máme před sebou ještě spoustu zajímavých věcí a bude to jízda! 🚀 Díky, že jsi součástí týmu!
Napsáno:listopad 2024

Skvělá firemní kultura - žádný korporát. Možnost otevřeně komunikovat s vedením. Když pracuju, tak jsem náležitě odměněn - férový přístup ke všem zaměstnancům a výše odměny závisí jen na mně a mých výkonech!
Uvítal bych lepší zázemí - kanceláře. Místo, kde by se člověk mohl najíst a více zasedacích místností - klidně malých.
Díky za parádní recenzi! Jsme rádi, že ti vyhovuje naše firemní kultura a férový přístup, který dává každému prostor zazářit podle svých výkonů. Co se týče zázemí, víme, že je co zlepšovat, a pracujeme na tom, aby i kanceláře odpovídaly našim ambicím. Díky, že jsi s námi a posouváš nás dál!
Napsáno:listopad 2024

Skvělé platové podmínky, férové jednání od nadřízených, příjemné pracovní prostředí.
není
Díky za skvělou zpětnou vazbu! Moc nás těší, že oceňuješ férovost, platové podmínky i atmosféru v práci. Právě takové prostředí chceme pro všechny vytvářet. Díky, že jsi součástí našeho týmu!

možnost časové flexibility
víkendové směny
Díky za tvou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že ti vyhovuje naše časová flexibilita. Chápeme, že víkendové směny mohou být náročné a snažíme se najít řešení, aby byly směny co nejvíce vyvážené. Díky, že to zvládáš a že jsi součástí našeho týmu!
Napsáno:listopad 2024

Skvělý přístup vedení, podpora nadřízeného.

Jistota výdělku, výplata vždy přesně na účtu. Práce, která má smysl.

Neformální pracovní atmosféru
Je zde pozitivní přístup k zaměstnancům, zaměstnanci jsou většinou pozitivně naladěni. Vztahy mezi kolegy jsou přátelské.
Děkujeme za Tvoji zpětnou vazbu! Své zaměstnance se snažíme podporovat a posouvat kupředu a rádi slyšíme, že se nám to daří. Děkujeme, že jsi s námi :)
Napsáno:září 2024

Práce v kolektivu šikovných a zodpovědných lidí je prostě radost. Oceňuji důvěru v zaměstnance, prostor se rozvíjet a skvělý proces zaškolení.
Děkujeme za moc hezkou zpětnou vazbu! Rádi slyšíme, že Tě spolupráce s kolegy baví, že vnímáš vzájemnou důvěru a sedl Ti i proces zaškolení. Moc si takhle fajn kolektivu, který se nepřestává dál rozvíjet, vážíme. Děkujeme, že jsi součástí našeho týmu!
Napsáno:červenec 2024
Zaujala / nezaujala vás firma encall s.r.o.?