Jsem spokojený. Chovají se ke mě všichni slušně. Když něco potřebuju, vždycky se snaží pomoct. Se všema se dá normálně mluvit. Práce není lehká ale je dobře zaplacená. Když makám tak si vydělám. Produkty jsou většinou super ale hlavně od dodavatelů kteří jsou fér. Provizák se změnil ale zvedl jsem návratnost a jsem na tom co jsem byl, dá se to jen to chce dělat věci jinak protože se prostě v energetice pořád něco mění.
Zázemí - nedá se kde najíst pořádně. Málo nádobí a skoro vždycky plná kuchyňka. Stěhování se protahuje neustále. Taky je méně příležitostí bavit se s vedoucíma. Prostor na kouření s nějakým posezením by taky přišel vhod.
Děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Moc nás těší, že jsi spokojený s přístupem kolegů i nadřízených a že vnímáš férové podmínky – to je přesně to, na čem si zakládáme. To, že se dokážeš přizpůsobit a hledat nové způsoby práce je opravdu inspirativní zvlášť v prostředí energetiky, kde se věci neustále mění - toho si moc vážíme.
K tvým podnětům k zázemí – plně chápeme, že aktuální prostory nejsou ideální a je pravda, že stěhování se zdrželo víc, než jsme plánovali. Na novém zázemí ale intenzivně pracujeme a věříme, že to přinese lepší podmínky nejen pro odpočinek a stravování, ale i více prostoru pro komunikaci s kolegy. O posezení na kouření se také zamyslíme protože chceme, abys měl příjemné prostředí nejen na práci, ale i na pauzy. Děkujeme, že nám tyhle věci pomáháš zlepšovat!
Pracuji zde uz 3,5 roku..Poznala jsem obor a téma, ve kterém chci pracovat a rozvíjet se protože mě baví a dává smysl.
Mohu pracovat z domova, což pro některé maminky je velká výhoda.Poznala jsem zde spoustu přátel a i když tu již někteří nepracují, tak nás encall spojil tak, že vztahy drží nadále.Za což této firmě patří velké DÍKY.
Jsou zde jako v každé práci chvíle, kdy to růžové prostě není, ale mám super šéfa který se za svůj tým umí postavit a povzbudit do dalšího dne.
Dají se zde vydělat opravdu hezké peníze, ač je to někdy obtížnější.
Není to vyloženě tak, že bych nebyla spokojená, spíše by to někdy potřebovalo více společných školení obchodníků a backoffice, díky častým změnám se každou chvíli stává to, že mají obě dvě strany úplně jiné informace k postupům a to ve výsledku zdržuje práci obou stran.
Děkujeme za tvou zpětnou vazbu, udělala nám radost! Je skvělé slyšet, že tě práce u nás baví, vidíš v ní smysl a že tě obor zaujal natolik, že se v něm chceš dál rozvíjet. To je přesně to, co chceme – aby práce dávala lidem hodnotu a směr. Jsme rádi, že ti možnost pracovat z domova vyhovuje, také u rodičů se snažíme vyjít vstříc tak, aby šla práce skloubit s rodinou. Moc nás také těší, že díky encallu vznikla přátelství, která přetrvávají, i když už někteří kolegové nejsou u nás – to je opravdu krásné!
Velký dík patří i tobě za to, že u nás pracuješ už 3,5 roku! To, že si vážíš podpory svého šéfa a vidíš možnosti, jak si u nás vydělat hezké peníze, je pro nás velkým potvrzením toho, že to co děláme a budujeme má smysl.
Co se týká připomínky k častým změnám a rozdílům v informacích mezi obchodníky a backoffice – chápeme, že to může být náročné a zdržuje to práci. Plánujeme více společných školení a lepší propojení mezi týmy abychom si ušetřili čas a vše fungovalo hladce. Díky, že jsi to zmínila, určitě to posuneme dále!
Kdybys měla další nápady nebo podněty, klidně za námi přijď, rádi si Tě vyslechneme. Nebo napiš na david@encall.cz – jsme tu vždy pro Tebe.
Moc si vážíme toho, že jsi součástí našeho týmu!
Jsem velice spokojená. Přejít k této firmě - je to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě.
Tohle nás hrozně potěšilo! 💙 Moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu, moc si toho vážíme. Jsme rádi, že jsi u nás spokojená a doufáme, že to tak bude i dál. Když budeš cokoliv potřebovat, jsme tu pro tebe. 😊
Děkujeme ti za tvoji zpětnou vazbu, opravdu si jí velmi vážíme. Jsme rádi, že jsi spokojený/á se svým mzdovým ohodnocením. Co se týče častých změn, chápeme, že mohou být pro tým náročné. Musíme však reagovat na rychle se měnící trh a neustále hledat nové způsoby, jak našim klientům usnadnit rozhodování a výběr v oblasti energií a přinášet jim skutečnou pomoc. Zároveň si uvědomujeme, že náš úspěch stojí především na našich lidech, jako jsi ty. Proto se snažíme zavádět změny a vylepšení, aby se vám všem pracovalo lépe a jednodušeji. Pokud máš nějaký nápad nebo podnět, jak můžeme věci zlepšit nebo udělat jinak, neváhej mi napsat na david@encall.cz. Děkujeme, že jsi součástí našeho týmu!
vstřícnost a sebereflexe
časté změny
Rozmanitou práci
protože se zde nedělá monotoní práce
Děkujeme ti za tvoji zpětnou vazbu, moc si jí vážíme. Jsme rádi, že vnímáš naši vstřícnost a schopnost sebereflexe – snažíme se být otevření a vždy naslouchat protože věříme, že bez upřímného dialogu se neposuneme dál. U častých změn rozumíme, že ti to může přidělávat práci nebo narušovat zajeté postupy. Na změnách pracujeme vždy s cílem usnadnit našim klientům jejich rozhodování a nabídnout co nejlepší služby ale zároveň víme, že to má dopad na každodenní práci týmu. Proto se snažíme vylepšovat procesy, nástroje a komunikaci tak, aby tyto změny byly srozumitelnější a pomáhaly ti v tvé práci. Ne vždy se ale vše povede na jedničku i když se moc snažíme. Pokud tě napadá, co by mohlo fungovat lépe, budeme moc rádi za tvoje podněty. Napiš mi na david@encall.cz. Děkujeme, že jsi s námi a pomáháš posouvat naši práci dál!
Domluva pracovní doby, možnost práce na home off. pokud je mimořádka není problém domluva dovolene, náhradní volno. Pokud člověk dělá co má není žádný naštvaný šéf. A tak je spokojenost na obou stranách
Pokud bych nebyla nespokojená nebudu zde
Díky moc za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi spokojená a že ti to u nás vyhovuje. Kdyby tě napadlo cokoliv, co můžeme ještě zlepšit, dej nám prosím vědět.
Děkujeme za tvoje hodnocení! Moc nás těší, že oceňuješ pracovní prostředí a možnosti, které u nás máš. 😊 Pokud by tě cokoliv napadlo, co bychom mohli vylepšit, neváhej nám to říct – rádi na tom zapracujeme.
+ zajímavé projekty
+ transparentní komunikace
+ práce z domova
Díky moc za skvělou recenzi! 😊 Těší nás, že tě baví projekty, oceňuješ naši otevřenost a možnost práce z domova. Děláme vše pro to, aby se ti u nás pracovalo co nejlépe. Máme před sebou ještě spoustu zajímavých věcí a bude to jízda! 🚀 Díky, že jsi součástí týmu!
Skvělá firemní kultura - žádný korporát. Možnost otevřeně komunikovat s vedením. Když pracuju, tak jsem náležitě odměněn - férový přístup ke všem zaměstnancům a výše odměny závisí jen na mně a mých výkonech!
Uvítal bych lepší zázemí - kanceláře. Místo, kde by se člověk mohl najíst a více zasedacích místností - klidně malých.
Díky za parádní recenzi! Jsme rádi, že ti vyhovuje naše firemní kultura a férový přístup, který dává každému prostor zazářit podle svých výkonů. Co se týče zázemí, víme, že je co zlepšovat, a pracujeme na tom, aby i kanceláře odpovídaly našim ambicím. Díky, že jsi s námi a posouváš nás dál!
Skvělé platové podmínky,
férové jednání od nadřízených,
příjemné pracovní prostředí.
není
Díky za skvělou zpětnou vazbu! Moc nás těší, že oceňuješ férovost, platové podmínky i atmosféru v práci. Právě takové prostředí chceme pro všechny vytvářet. Díky, že jsi součástí našeho týmu!