Chybí mí jasné vymezení kompetenci jednotlivých pracovních pozic, zejména ve vedení managmentu jednotlivých OCH, nevím, zda je to vůbec řešeno v rámci vedeni DCHB.
Obrovský problém kumulovaných funkcí a úvazku, talk na vedoucí služeb supluji práci personalistů, fundraiseru.
neměření jedním metrem, ruka ruku myje apd.
S vedením -naprostá katastrofa. Pokud bych nebyla hluboce věřící, tak mě toto zaměstnání naprosto od víry odradí a také s naprostým chaosem, který nikdo neřídí a který vznikl v rámci určité reorganizace.
V rámci oblastní charity, ve které pracuji jsou většinou vstřícní lidé. Mí přímí nadřízení znají svoji a práci a vědí co obnáší.
Jako velké plus vidím to, že je možnost se dále vzdělávat a nadřízení se snaží o zajišťování kurzů, které se hodí přímo danému zaměstnanci.
Doposud jsem v naší oblasti nezaznamenala rivalitu mezi kolegy. Naopak v rámci možností jsme schopni se podporovat v rozvoji.
Dalším plusem je férovost a hlavně lidský přístup. V případě, že si každý plní svůj úkol tak jak má dá se s nadřízenými domluvit téměř vše v rámci možností vykonávané práce.
Občas mám pocit, že hlavní vedení naší oblasti neví co přímá práce s klienty služeb obnáší. Je pak nutné hodně věcí objasňovat.
Někdy přehnaná strukturovanost.
Vstřícné vedení. Pravidelné supervize. Káva na pracovišti. S kolegy jsme fungovali jako tým. Kreativní teambuilding. Volno v případě stěhování, první den dítěte ve škole a při dalších příležitostech. Vedoucí dbal na potřeby zaměstnanců.
Před vchodem na mateřskou dovolenou jsem nedostala smlouvu na dobu neurčitou.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Diecézní charita Brno?
Kolektivem obětavých spolupracovníků.
Vedením a jeho neodborností. Nedokazalo přijmout nový podnět podpořený vzděláním a praxí. Dopouštěli se hrubých chyb, které hraničily se zanedbání péče. Přetěžovály personál, hlavně jeho nedostatkem.
Možnost práce při studiu
Jestli studuji v oboru. Poznají, jak to nemá vypadat. Ale pomůžou unavenou personálu.
Když jsou zkušenosti a vzdělání , těžko se pracuje pod neodborným vedením. A ještě od vás chce pracovat tak, že s tím nemůžete souhlasit.