Oceňuji že v církevní organizaci se nedělá rozdíl ve vyznání. Jsou upřednostněny "lidské" hodnoty. Tato práci mi velmi sedí a proto tady jsem tak dlouho. Práce mi pro společnost připadá velmi smysluplná.
Vadí mi, že není sjednocena některá práce. Metodické vedení z DCHB je velmi pomalé a nereaguje na nové podněty. Nereaguje pružně a nové technologie, které by nám v práci pomohly a ušetřily čas a energii. Některé "zlepšovací návrhy" nebere v potaz, které by pomohly všem. Dle mého mínění je potřeba do vedení zapojit i "mladé" a dát jim prostor pro nové nápady a vylepšení.
Chybí mí jasné vymezení kompetenci jednotlivých pracovních pozic, zejména ve vedení managmentu jednotlivých OCH, nevím, zda je to vůbec řešeno v rámci vedeni DCHB.
Obrovský problém kumulovaných funkcí a úvazku, talk na vedoucí služeb supluji práci personalistů, fundraiseru.
neměření jedním metrem, ruka ruku myje apd.
S vedením -naprostá katastrofa. Pokud bych nebyla hluboce věřící, tak mě toto zaměstnání naprosto od víry odradí a také s naprostým chaosem, který nikdo neřídí a který vznikl v rámci určité reorganizace.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
V rámci oblastní charity, ve které pracuji jsou většinou vstřícní lidé. Mí přímí nadřízení znají svoji a práci a vědí co obnáší.
Jako velké plus vidím to, že je možnost se dále vzdělávat a nadřízení se snaží o zajišťování kurzů, které se hodí přímo danému zaměstnanci.
Doposud jsem v naší oblasti nezaznamenala rivalitu mezi kolegy. Naopak v rámci možností jsme schopni se podporovat v rozvoji.
Dalším plusem je férovost a hlavně lidský přístup. V případě, že si každý plní svůj úkol tak jak má dá se s nadřízenými domluvit téměř vše v rámci možností vykonávané práce.
Občas mám pocit, že hlavní vedení naší oblasti neví co přímá práce s klienty služeb obnáší. Je pak nutné hodně věcí objasňovat.
Někdy přehnaná strukturovanost.
Vstřícnost kolegů, společný cíl, smysluplnost práce
jsme velká organizace, občas to vedle benefitů přináší i negativa typu velkého byrokratického aparátu
Informal work atmosphere
Přestože je to velká organizace, není sešněrovaná spoustou předpisů a směrnic. Naše služba přitahuje lidi podobného smýšlení a společně si utváříme takové prostředí, ve kterém nám je dobře, a to je právě neformální pracovní atmosféra.
Vstřícné vedení. Pravidelné supervize. Káva na pracovišti. S kolegy jsme fungovali jako tým. Kreativní teambuilding. Volno v případě stěhování, první den dítěte ve škole a při dalších příležitostech. Vedoucí dbal na potřeby zaměstnanců.
Před vchodem na mateřskou dovolenou jsem nedostala smlouvu na dobu neurčitou.