S vedením -naprostá katastrofa. Pokud bych nebyla hluboce věřící, tak mě toto zaměstnání naprosto od víry odradí a také s naprostým chaosem, který nikdo neřídí a který vznikl v rámci určité reorganizace.
V rámci oblastní charity, ve které pracuji jsou většinou vstřícní lidé. Mí přímí nadřízení znají svoji a práci a vědí co obnáší.
Jako velké plus vidím to, že je možnost se dále vzdělávat a nadřízení se snaží o zajišťování kurzů, které se hodí přímo danému zaměstnanci.
Doposud jsem v naší oblasti nezaznamenala rivalitu mezi kolegy. Naopak v rámci možností jsme schopni se podporovat v rozvoji.
Dalším plusem je férovost a hlavně lidský přístup. V případě, že si každý plní svůj úkol tak jak má dá se s nadřízenými domluvit téměř vše v rámci možností vykonávané práce.
Občas mám pocit, že hlavní vedení naší oblasti neví co přímá práce s klienty služeb obnáší. Je pak nutné hodně věcí objasňovat.
Někdy přehnaná strukturovanost.
Vstřícné vedení. Pravidelné supervize. Káva na pracovišti. S kolegy jsme fungovali jako tým. Kreativní teambuilding. Volno v případě stěhování, první den dítěte ve škole a při dalších příležitostech. Vedoucí dbal na potřeby zaměstnanců.
Před vchodem na mateřskou dovolenou jsem nedostala smlouvu na dobu neurčitou.
Vedením a jeho neodborností. Nedokazalo přijmout nový podnět podpořený vzděláním a praxí. Dopouštěli se hrubých chyb, které hraničily se zanedbání péče. Přetěžovály personál, hlavně jeho nedostatkem.
Opportunity to work during studies
Jestli studuji v oboru. Poznají, jak to nemá vypadat. Ale pomůžou unavenou personálu.
Jobs for people with no work experience
Když jsou zkušenosti a vzdělání , těžko se pracuje pod neodborným vedením. A ještě od vás chce pracovat tak, že s tím nemůžete souhlasit.
Oceňuji komunikaci mezi svými kolegy, někdy je to dost hektické, ale vždy se domluvíme😉Sice pracujeme samostatně, ale když se něco děje, můžeme se po Tel. poradit. Místo stravenek máme benefit kartu 🙂více dovolené než kdekoliv jinde 😊
Nemám snad, co bych vyloženě vytkla. Jen mi trochu vadí, že musíme vybírat dovolenou v určitých Intervalech a to třeba
5 dnů do daného měsíce , kdy se mě to třeba nehodí nebo to vůbec nepotřebuji. Jelikož máme rozloženou pracovní dobu tak že když potřebuji někdy k lékaři, tak si na to prostě musím volno,propustka mi nevyhovuje..., jelikož nemůžu s asistence jen tak na hodinu či dvě odjet a pak se zase vrátit 😒takhle to prostě nejde.