Výborná spolupráce v týmu,hezké vztahy,výborná vedoucí,což je pro mě moc důležité!Dostáváme stravenky,možnost nákupu pracovní obuvi a oděvu,vážím si toho!Jsem ráda,že jsem pracovníkem Charity!
Na nic si nevzpomínám,pokud mám nějaký problém,obrátím se na vedoucí.
Ve srovnání s jinými zaměstnavateli mám v Diecézní charitě Brno možnost se neustále sebevzdělávat. Jsou tu fajn lidi, kteří vždy rádi se vším pomůžou. Není tu absolutně problém s nižším úvazkem a o work-life balance se jen nemluví, ale prakticky se uplatňuje. Nižší ohodnocení je sice realitou, ale ve srovnání s jinými firmami/institucemi si DCHB alespoň na nic nehraje a mě stačí, že plat je vyrovnán smysluplností mojí práce. Mám super kolegy, krásný kancl, nový noťas, mobil, stravenkovou kartu a pořád se můžu něco učit. Nikde jinde jsem se v práci necítila tak dobře! :)
Prima kolegyně..
Benefit - pouze stravenky - doufejme že ne elektronické
Mohl by být plat stejný jak ve státní sféře - to zde není
veliká nabídka kurzů a školení tu je
Nejlepší a nejdůležitější ocenění pro mě není od zaměstnavatele ani nadřízeného, ale zpětná vazba od klienta a jeho spokojenost. Proto mi stojí za to tuhle práci dělat.
pravidelný a slušný plat, soudržnost, možnost kreativity pracovní doby, slušné vztahy na pracovišti.
Téměř vymizelo nadšení pro práci, vadí mi nedůslednost k plnění úkolů u některých kolegů, přehlížení špatné pracovní morálky. Nové věci se učí za pochodu, spíše pokus- omyl. Přetížení některých pracovních pozic a protěžování zbytečnými úkoly. Zástupnost u manažerských pozic- téměř nemožnost čerpání dovolené v klidu bez telefonátů a termínovaných úkolů.