Férovost, přímá komunikace, nehodnotící prostředí, spoleh na kolegyně a kolegy, jasnost v metodice, oceňuji supervize a možnost vzdělávání, vývoj a neustálý posun charity obecně, dbání na jednotlivce. Péči o zaměstnance a zájem o ně. Nasazení spolupracovníků a vzájemná motivace.
Nízká možnost vzdělávání, 24h je pro mne málo, ráda bych zvyšovala svou kvalifikaci nějak efektivněji. Případně i možnost dlouhodobého vzdělávání.
Více akcí zaměřených na prohlubování vztahů s kolegy.
Benefit jako je masáž/meditace.
Příspěvek na psychologické služby.
Velmi si cením kultury klidného a respektujícího pracovního prostředí. Pracovní zátěž je nastavena rozumně, což mi umožňuje věnovat se své práci naplno a kvalitně. Benefity hodnotím jako nadstandardní. Velkým plusem je také široká nabídka vzdělávacích kurzů, které podporují můj profesní růst. Multisport karta by byla příjemným rozšířením benefitů, jinak jsem se zaměstnavatelem maximálně spokojená.
V Charitě o své zaměstnance pečují, zajímají se o jejich spokojenost, o to, jestli jsou odpočatí, jestli jsou v pohodě. Panuje zde lidský přístup, zajímají se o názor ze spodu směrem nahoru, snaží se vyjít vstříc vašim potřebám. Panuje zde obecně pozitivní naladění, bez donášení na ostatní, s důvěrou ve vás.
Je smutné, že se sem hlásí málo uchazečů. Přitom ta práce je opravdu smysluplná a hodně vám dá. Finanční ohodnocení by mohlo být lepší, ale tabulka je tabulka. Nicméně se to vedení snaží kompenzovat jinými benefity, odměnami apod.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Diecézní charita Brno?
Líbí se mi dynamické prostředí, spousta podnětů a příležitostí ke zlepšování naší práce, smysluplná, zajímavá, prospěšná činnost naší organizace a duchovní podtext naší práce.
Nemožnost spoustu věcí ovlivnit.
Nepřipravenost organizace na růst, kterým za poslední dobu prošla.
Můj tým je naprosto skvělý! Je tu atmosféra podpory a rozvoje, to se mi líbí.
Ten plat mi přijde dost malý na to, jak náročná je naše práce s lidmi.
Není flexibilita při vybírání dovolených, protože musí být nahraditelnost pracovníků