Diecézní charita Brno image

Diecézní charita Brno

Ambulantní nebo terénní sociální služby

Férovost, přímá komunikace, nehodnotící prostředí, spoleh na kolegyně a kolegy, jasnost v metodice, oceňuji supervize a možnost vzdělávání, vývoj a neustálý posun charity obecně, dbání na jednotlivce. Péči o zaměstnance a zájem o ně. Nasazení spolupracovníků a vzájemná motivace.
Nízká možnost vzdělávání, 24h je pro mne málo, ráda bych zvyšovala svou kvalifikaci nějak efektivněji. Případně i možnost dlouhodobého vzdělávání. Více akcí zaměřených na prohlubování vztahů s kolegy. Benefit jako je masáž/meditace. Příspěvek na psychologické služby.
Napsáno:duben 2026

Velmi si cením kultury klidného a respektujícího pracovního prostředí. Pracovní zátěž je nastavena rozumně, což mi umožňuje věnovat se své práci naplno a kvalitně. Benefity hodnotím jako nadstandardní. Velkým plusem je také široká nabídka vzdělávacích kurzů, které podporují můj profesní růst. Multisport karta by byla příjemným rozšířením benefitů, jinak jsem se zaměstnavatelem maximálně spokojená.
zatím jsem nic neobjevila
Napsáno:duben 2026

V Charitě o své zaměstnance pečují, zajímají se o jejich spokojenost, o to, jestli jsou odpočatí, jestli jsou v pohodě. Panuje zde lidský přístup, zajímají se o názor ze spodu směrem nahoru, snaží se vyjít vstříc vašim potřebám. Panuje zde obecně pozitivní naladění, bez donášení na ostatní, s důvěrou ve vás.
Je smutné, že se sem hlásí málo uchazečů. Přitom ta práce je opravdu smysluplná a hodně vám dá. Finanční ohodnocení by mohlo být lepší, ale tabulka je tabulka. Nicméně se to vedení snaží kompenzovat jinými benefity, odměnami apod.
Napsáno:duben 2026

na Charitě se člověk cítí jako doma. Nedá se to srovnat s jiným zaměstnáním. Stejné lidi jinde nepotkáte.
Napsáno:duben 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Diecézní charita Brno?
Líbí se mi dynamické prostředí, spousta podnětů a příležitostí ke zlepšování naší práce, smysluplná, zajímavá, prospěšná činnost naší organizace a duchovní podtext naší práce.
Nemožnost spoustu věcí ovlivnit. Nepřipravenost organizace na růst, kterým za poslední dobu prošla.

Oceňuji lidský přístup.
Technické nedostatky budovy: např. topení nefunguje jak má.
Napsáno:duben 2026

Je tady skvělý kolektiv a člověk se cítí v práci velmi dobře.
Zaměstnanecké benefity máme, přesto bych uvítala zlepšení.
Napsáno:duben 2026

Slušné jednání s klienty, poctivost při vykazování práce. Zájem vedoucího. Pravidelné porady, supervize a při zaučování zájem ze strany kolegů.
Plat by v soc. sféře měl být vyšší. Pružnější schvalování metodických pokynů
Napsáno:duben 2026

Můj tým je naprosto skvělý! Je tu atmosféra podpory a rozvoje, to se mi líbí.
Ten plat mi přijde dost malý na to, jak náročná je naše práce s lidmi. Není flexibilita při vybírání dovolených, protože musí být nahraditelnost pracovníků

s kolegyněmi
parkovací místa podpora a víc komunikace ze strany vedoucího
Napsáno:duben 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Diecézní charita Brno?