výboný kolektiv, různorodá práce, celkem dobrý plat, možnost opřít se o druhého
pozdní příchody pokynů z vedení (Brno) k úkolům; dělá se to tak 20 let, proč to měnit, neochota vedení učit se nové věci, těžké prosazení nových věcí do zajetých pořádků, byť nové věci usnadní a zpřesní práci
Váží si svých zaměstnanců. Setkávám se hodně let s mnoha kolegy, kteří jsou stále zaměstnanci. Postupně rosteme, lidsky i profesně, měníme zařízení a pozice. Díky těmto známým tvářím je pro mne DCHB "rodinnou" firmou.
Příjemné a přátelské chování, nadřízený vyžaduje samostatnost a nevytváří tlak na práci. Mohu se spolehnout na pomoc od ostatních, když si s něčím nevím rady.
Zastaralé zkostnatělé procesy, zbytečné papírování, které se může nahradit online verzí. Jakákoliv novinka se většinou setká s nedůvěrou a trvá než se přijme. Když se vyskytne problém, věc, co se musí vyřešit, trvá vše dlouho, nebo to zapadne v zapomnění. To lehce může pracovníka demotivovat a sklouzne pak k nečinnosti. Postrádám větší škálu benefitů od zaměstnavatele (např.penzijní pojištění, uni šeky atd).