Direct pojišťovna, a.s.

Celková spolupráce64 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

62 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 58 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2032 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2032 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1321 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 58 %
Zaměstnanci doporučují
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 30

Přestože je to Pojišťovna, nehraje se tady na obleky a kravaty, každý si může chodit v čem chce a v čem se cítí pohodlně, aby mohl dodat 100% výkon. Ajťáci tak chodí ve vytahaných tričkách, já jako manažer třeba ve svetru, mimo kancelář si beru sako (obchodní partneři si naopak na formálnosti zakládají, tak je přeci jen potřeba jim vyjít naproti). Každý mluví s každým bez ohledu na to jestli je "nad ním nebo pod ním". Lidi si rádi pomůžou, pokecají, nebo se dohodnou a jdou si udělat pauzu k fotbálku do kuchyňky. Takovou pohodu jsem jinde nezažil.

Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 27

Direct má obrovské poslání ztělesněné v osobě zakladatele a ředitele Pavla Řeháka. Naše společná vize není nic menšího, než změnit trh pojišťovnictví v ČR (k lepšímu samozřejmě). To vše se skrývá pod heslem z reklamní kampaně, že jsme "Konečně normální pojišťovna."

doporučuje 24

doporučuje 23

doporučuje 22

obecně je výše mzdy v Directu nižší, tj. na ni snáze přistoupí lidé bez praxe. Také jsou tam celkem rozsáhlá školení před nástupem i po něm, to se může hodit do dalšího života. Jakkoliv jsem z působení ve firmě zklamán, uznávám, že pro mladé absolventy může poskytnout cenné lekce do života (třeba to, že není dobré se spolehnout na to, že co vám zaměstnavatel tvrdí, je pravda, že se můžete bez obav svěřit a podobně) a to mnohem rychleji, než v jiných firmách - nejedná se tu tolik v rukavičkách.

Zaujala / nezaujala vás firma Direct pojišťovna, a.s.?