Employer
Co-workers
Managers
Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Direct má obrovské poslání ztělesněné v osobě zakladatele a ředitele Pavla Řeháka. Naše společná vize není nic menšího, než změnit trh pojišťovnictví v ČR (k lepšímu samozřejmě). To vše se skrývá pod heslem z reklamní kampaně, že jsme "Konečně normální pojišťovna."
obecně je výše mzdy v Directu nižší, tj. na ni snáze přistoupí lidé bez praxe. Také jsou tam celkem rozsáhlá školení před nástupem i po něm, to se může hodit do dalšího života. Jakkoliv jsem z působení ve firmě zklamán, uznávám, že pro mladé absolventy může poskytnout cenné lekce do života (třeba to, že není dobré se spolehnout na to, že co vám zaměstnavatel tvrdí, je pravda, že se můžete bez obav svěřit a podobně) a to mnohem rychleji, než v jiných firmách - nejedná se tu tolik v rukavičkách.
Přestože je to Pojišťovna, nehraje se tady na obleky a kravaty, každý si může chodit v čem chce a v čem se cítí pohodlně, aby mohl dodat 100% výkon. Ajťáci tak chodí ve vytahaných tričkách, já jako manažer třeba ve svetru, mimo kancelář si beru sako (obchodní partneři si naopak na formálnosti zakládají, tak je přeci jen potřeba jim vyjít naproti). Každý mluví s každým bez ohledu na to jestli je "nad ním nebo pod ním". Lidi si rádi pomůžou, pokecají, nebo se dohodnou a jdou si udělat pauzu k fotbálku do kuchyňky. Takovou pohodu jsem jinde nezažil.