VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
Technologie
Technologie
Růst
Růst
Netradiční benefity+9

O2 Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Zlepšujeme život díky skvělým technologiím. Technologie se velmi rychle mění a my chceme být schopni nabízet ty nejnovější a nejkvalitnější. Proto máme 2 hnací motory, které nás ženou kupředu - 4000 zaměstnanců a více než 7,5 mil. zákazníků. Prvním z nich jsou kolegyně a kolegové. Protože za každým produktem, projektem a službou stojí konkrétní lidé a jejich každodenní práce. Přidejte se k nám a zažijte výhody práce pro technologického lídra.

Kolektiv byl dobrý, což ale není zásluhou zaměstnavatele. Neustálý tlak na prodej, nešlo o nic jiného. Žádná péče, jen to rychle odbýt a pokusit se vnutit další službu. Neustálé přesčasy a postupný nástup do práce...
Nelíbí se mi přístup k zaměstnancům. Byla to prostě masna, kde zdírali operátory z kůže a pak je odkopli...

Jelikož nabízí neuvěřitelně nízký plat. Navíc je tam neuvěřitelný stres, každý kdo něco umí odejde. Je to pro lidi bez zkušeností a bez vzdělání. Na druhou stranu si pak člověk váží normální práce...

benefity, plat
stres, nátlak, plány, nefungování komunikace mezi odděleními, zbytečné kroky v řešení problémů zákazníka,

O2 Guru Veletrh

O2 Guru Veletrh

Na nálepky u nás nehrajeme!

Na nálepky u nás nehrajeme!

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Úspěchů dosahujeme společně a stejně společně je i slavíme+9

Možnost vlastního času, skvělý kolektiv, dost peněz.
Měla jsem nadřízeného, kterému se nedá důvěřovat. Často se měnil provizní systém, vždy k horšímu.

Práci bez přesčasů
Na pozici obchodního zástupce je možné si plánovat čas podle sebe. Sama jsem si navolávala schůzky a tím řídila svůj kalendář. Většina požadavků lze vyřešit přímo u zákazníka a není potřeba si nechávat práci na později.

Začínala jsem zde bez zkušeností na pozici obchodního zástupce. Vše mě naučili. Je zde i hodně průběžných povinných školení a je možné zapsat se i na dobrovolná, která člověka rozvíjí.
Napsáno:květen 2020

Inovativní firma, kde se každý den můžete učit něco nového
Vysoká fluktuace zejména spolupracovníků s hlubokým know how. Vytratila se snaha zjistit proč odchází, co je za jejich nespokojeností. Obsazování na nové pozice na základě kamarádství. Vice se kouká na to co kdo říká místo kdo co dělá.....
Napsáno:prosinec 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti O2 Czech Republic a.s.?
super benefity, dobrá parta
po dobu 9let žádný mzdový růst , naprosto nekompetentní vedení ze strany středního magamentu, který řídí na základě excelovských tabulek. Neustálý kolotoč propouštění lidí, pak následné zjištění, že to bylo špatně tak zas nábor nových lidí. Pak zas výměna manažera a celé dokolečka. Posledníá dobou absoultní rezignace na zákaznickou spokojenost a obrovský tlak na prodej nových služeb.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2020

V případě dlouholetých kolegů dobrá pracovní atmosféra 18000 bodů do benefity.cz Volnější pracovní doba
Neschopný nejvyšší management, který nemá přehled v moderních technologiích, nemá tah na branku a rozvoj firmy je tak spíše tlačen zespodu než shora. Několik let zamrzlé mzdové ohodnocení. Nesplnění slibů daných zaměstnancům při nástupu.
Napsáno:únor 2020

Možnost plánovat si svůj čas, skvělý kolektiv
Přístup nadřízených, nedodržují sliby. Často se mění podmínky provizí (snižování).
Napsáno:únor 2020

Jsou zde zajímavé benefity. Občas je možné pracovat z domova (zatím jen málokdy, ale aspoň něco :-)).
Chybí příležitosti k rozvoji. Nadřízení mají dost málo času k rozhovoru a péči o zaměstnance. Špatná spolupráce s dalšími jednotkami - pravá ruka neví, co dělá levá, a pak se každý vymlouvá a obviňuje z chyb ostatní.
Napsáno:leden 2020

Nové technologie a možnost je ovlivňovat.
Neuvěřitelná míra byrokracie v oblastech, které ji mají omezovat. Například selhání v implementaci agilního vývoje.
Napsáno:únor 2020

- naprostá samostatnost - možnost nezastropovaného variabilního výdělku. Kolik jsem tomu věnoval, tolik se mi vracelo. - příležitost učit se od zkušenějších matadorů z oboru :)
- ačkoliv jsem jako externí obchodník nemusel být v kontaktu s nikým krom se svým manažerem, tak na nás dopadalo korporátní prostředí v tom smyslu, že nic jsme nebyli schopni změnit a museli jsme "držet hubu a krok" - nulová fixní mzda je v dnešní době opravdu přežitkem. Ač jsem působil jako akviziční obchodník, tak časem narůstala extrémně časová náročnost vztahu o moje klienty a vyřizování jejich požadavků. - frustrace z naprosto nesmyslně nastavených procesů - obchodníci měli špatnou pověst v rámci firmy a někteří manažeři se k nim chovali naprosto neuctivě - obrovské problémy s fakturacemi, clawbacky, dobropisy atd., po spuštění jednoho nového systému na podzim 2018 jsme jako obchodníci byly schopny strávit na reklamacích klidně 5h měsíčně a to dohadováním se s lidmi z mzdového/účetního oddělení bych nikomu nepřál. V některých případech jsme se opravdu museli hádat o svoje peníze - interní zaměstnanci měli spoustu benefitu, nicméně externí víceméně ŽÁDNÉ. Manažeři kteří o tomto měli rozhodovat prý říkali, že největším benefitem je ten nezastropovaný výdělek :) , úsměvné. -> největší fór byl fakt, že O2 obchodníkům nebylo ani schopno v rámci spolupráce zaplatit mobilní tarif :D , měli jsme jen data do tabletu... obrázek si udělejte sami :)
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma O2 Czech Republic a.s.?