VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
Technologie
Technologie
Růst
Růst
Netradiční benefity+9

O2 Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Zlepšujeme život díky skvělým technologiím. Technologie se velmi rychle mění a my chceme být schopni nabízet ty nejnovější a nejkvalitnější. Proto máme 2 hnací motory, které nás ženou kupředu - 4000 zaměstnanců a více než 7,5 mil. zákazníků. Prvním z nich jsou kolegyně a kolegové. Protože za každým produktem, projektem a službou stojí konkrétní lidé a jejich každodenní práce. Přidejte se k nám a zažijte výhody práce pro technologického lídra.

Zamestanecký paušál za 50Kč
Vedoucí, odmeňovací systém, netransparentnost, plané slibování, neschopnost vedení
Napsáno:únor 2022

Člověk je neustále v práci a jsou kladeny čím dal větší nároky i když už je silná konkurence
Napsáno:září 2021

O2 Guru Veletrh

O2 Guru Veletrh

Na nálepky u nás nehrajeme!

Na nálepky u nás nehrajeme!

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Úspěchů dosahujeme společně a stejně společně je i slavíme+9

Motivační soutěže, finanční bonusy, benefit karta, slevy na telefony a další.
O2 si neváží zákazníků a už vůbec ne svých zaměstnanců... Nabízí minimální fixní mzdu a nutí kz k prodejům aby si vydělali slušné peníze. Má to však háček; neustálé audity, hodnocení spokojenosti, reklamace atd. slouží k tomu aby zaměstnanci nakonec bonusy nebyly vůbec vyplaceny anebo procentuálně poníženy. Absolutně demotivující systém...Zaměstnec O2 nemá ani po letech jistotu že ho nevyhodí, nastavují smlouvy pouze na dobu určitou.

Rozmanitou práci
Nedoporučuji nikomu, O2 si neváží zaměstnanců.
Napsáno:červen 2021

Karierní růst Skvělý kolektiv Benefity
Napsáno:prosinec 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti O2 Czech Republic a.s.?
Práce mě hodně posunula v pracovně. Naučila mě soběstačnosti. A věřit ve své schopnosti. A uvědomit si své limity.
Při nástupu jsem nevěděla, že to bude takový tlak na plnění cílů. Tahle práce není pro všechny. Každý by si to měl pořádně promyslet.

Možnost kariérního postupu
Každý tam má možnost se z konzultanta posupně vypracovat víš a víš. Vše je o jeho schopnostech a plnění plánu.

Každý kdo nastoupí do O2, projde školením. Po školení není sám, má svého školitele. Který se mu věnuje. Bohužel, ne vždy je na to čas. Stává se někdy, že nováček musí plavat sám a do všeho se dostat sám.
Napsáno:listopad 2021

Nic
Vedení a chování k zaměstnanvům
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:květen 2021

Slibují něco ci není reálné
Napsáno:květen 2021

Na O2 si cením stability, pěknou mzdu a prostředí, které mi umožňuje růst a dává nové možnosti. V nelehkých ekonomických podmínkách v době korony mi O2 zajistilo jistotu a kariérní příležitosti. Cením si také velmi kolegů, kteří se stali mými přáteli a učiteli. A i když jsem onemocněla (6 měsíců na neschopence), tak mi O2 drželo místo i mzdu. Za mě, pokud chceš na sobě makat, být lepší než ostatní a vydělat si dost peněz, pojď do O2. A ty benefity? To fakt nikde není.
Ano, jak tady všichni píšou "velké plány a "navyšování", to je pravda, ale já to vždy přijala jako výzvu a jsem tam, kde jsem. Od konzultanta v prodejně přes práci trenéra jsem se dostala na mnohem vyšší pozici, na které jsem nyní.

Řád a pravidla
Jelikož je to firma, která o své schopné zaměstnance má zájem. Dokáže využít potenciál a pracovat na zlepšení. O inovacích nemluvě.

Netradiční benefity
Příspěvek na telefon, benefitní body, stravenková karta, shell karta na pohonné hmoty, firemní paušál, slevy na nákupy u partnerů, slevy na pojištění, slevy na bankovní produkty a mnoho dalšího :)
Napsáno:únor 2021

Hrozný přístup zaměstnavatele. Neskutečný nátlak a nápor na člověka, práci jsem v hlavě měla i doma takže neustálý stres. Prodejní plán, kdy musíte prodat za 55 tisíc jinak se vám krátí provize a pokud ho nesplníte dostáváte akční individuální plán, pokud ani ten nesplníte dostáváte vytýkací dopis, při 3 dopisu přicházíte o práci. Rozhodně nedoporučuji, rozhodla jsem se že budu odcházet.
Napsáno:únor 2021

Ohodnocené prodeje, skvělá domluva v rámci domluvy volna
Systém firmy, hodně věcí nefunguje tak jak by mělo a tím pádem se hůř pracuje a prodlužuje to čas místo toho abychom se věnovali dalším prodejům zasekame u chyb za které bohužel nemůžeme

Protože se stále člověk učí nové věci, ale hlavně každý den je nečekaný, nevíte a kým se v hovoru potkáte a musíte umět reagovat
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:květen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma O2 Czech Republic a.s.?