MD ELEKTRONIK Chotěšov
Seřizování automatizovaných linek
Pozice vhodné pro absolventy
Pozice vhodné pro absolventy
Smysluplná práce+9

MD ELEKTRONIK spol. s r.o.

Výroba elektrických zařízení

MD ELEKTRONIK je globálním lídrem v oblasti datové komunikace pro automobilový průmysl. Zaměřujeme se na inovace, kvalitu a spolehlivost. Naši zaměstnanci oceňují stabilitu, čisté prostředí a přátelský kolektiv. Vážíme si otevřené komunikace, týmové spolupráce a férového přístupu. Podporujeme profesní růst a nabízíme zajímavé benefity. Jsme firma otevřená novým talentům i absolventům. Přidejte se k nám a staňte se součástí firmy, která formuje budoucnost konektivity v automobilovém světě!

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Obědy
Plat, vytížení
Děkujeme, že oceňujete obědy – snažíme se udržet kvalitu a dostupnost za co nejlepší cenu. Mzda je průběžně valorizována a každý zaměstnanec má možnost aktivně zvyšovat svůj příjem prostřednictvím interní i externí rekvalifikace. Kariérních možností nabízíme celou řadu, a to jak v rámci stávající profese (tzv. move up) nebo ve zcela nové profesi (tzv. move across). Podmínkou je ochota (a schopnost) učit se nové věci. Pokud Vás nezaujme žádná z aktuálně otevřených pozic v zaměstnanecké aplikaci JOBka, neváhejte se obrátit na personální oddělení. Děkujeme, Vaše HR
Napsáno:březen 2025

Stabilita. Pracuji se skvělým Teamem a práce mě baví.
Nálada v podniku není ideální. Asi nejhorší za celou dobu co v MD pracuji. Mám pocit že vedení firmy si už neváží své pracovníky. Pouze vytváří nátlak někdy i bez důvodu
Děkujeme za vaši loajalitu a také za to, že oceňujete stabilitu i tým, se kterým pracujete – to není samozřejmost. Vedení firmy aktuálně pracuje na zlepšení komunikace a firemní kultury, probíhá školení vedoucích a chystáme průzkum spokojenosti, kde i vaše zkušenost dostane prostor. Děkujeme, že to s námi řešíte – i díky vám to můžeme měnit. Vaše HR
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

Nejmodernější výrobní technologie+9

Docela mi vadí že se tu dost drží lidi co tu jsou úplně k ničemu a přehazujou si je mezi halama jako horkej brambor. Docela nízký plat na to co tu vše člověk dělá a dělá 12tky.
Děkujeme za otevřený komentář – chápeme, že může působit frustrujícím dojmem, když nejsou výkony kolegů vyrovnané. Naší snahou ale není “držet neschopné”, ale dát lidem možnost uspět třeba na jiné pozici – někdy prostě původní role nesedne, ale na jiném místě se může člověk ukázat v úplně jiném světle. Pokud se ani po této šanci výsledky nezlepší, přistupujeme k řešení situace dle pravidel. Díky, že to vnímáte – férové prostředí je pro nás důležité. Vaše HR

Že poskytuje firma dopravu
Chovani nadřízených Mohli by víc platit Že nám nařizuje dovolenou podle firmy , a pak mne už nezůstane žádná,
Děkujeme za ocenění firemní dopravy – víme, že je pro řadu kolegů důležitá. Co se týče dovolené – postupujeme podle zákoníku práce, podle kterého zaměstnavatel určuje čerpání dovolené zaměstnanci. Mrzí nás ale vaše zkušenost s přístupem vedení – právě proto aktuálně probíhají školení zaměřená na rozvoj vedoucích, včetně komunikace, empatie a zpětné vazby. Chceme, aby bylo možné řešit jakékoliv obavy otevřeně – ať už přes mistra, HR nebo anonymní podnět v JOBce. Vaše HR
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti MD ELEKTRONIK spol. s r.o.?
Naučil jsem se spoustu nových věcí.Zajímavé benefity.
To je plat. Na pozici vizuální kontroly není naše práce hodnocena na 100 %. Jedná se o velmi důležitou pozici, která je placená téměř jako všechny nižší pozice. A to také proto, že vizuální kontrola funguje v hluku v blízkosti strojů. To je velmi rušivé, což může vést k chybám.
Děkujeme, že oceňujete možnost naučit se nové věci i nabídku benefitů. Chápeme, že práce ve vizuální kontrole je náročná – zejména kvůli rušivému prostředí. I proto se touto oblastí budeme podrobněji zabývat, ať už z pohledu pracovních podmínek, nebo ohodnocení. Vaše HR
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:březen 2025

dělám to co mě nebaví a naplňuje.
Vadí mi arogance, ochota někomu pomoct s pracovním problémem , odměňování.
Je skvělé, že děláte práci, která vás naplňuje – to je pro nás opravdu důležité. Mrzí nás ale vaše zkušenost s přístupem vedení – právě proto aktuálně probíhají školení zaměřená na rozvoj vedoucích, včetně komunikace, empatie a zpětné vazby. Chceme, aby bylo možné řešit jakékoliv obavy otevřeně – ať už přes mistra, HR nebo anonymní podnět v JOBce. Vaše HR
Napsáno:březen 2025

Moje práce mě baví. Tohle je moje oblíbená práce.
nemůžeme používat jedno sluchátko na noční směnu
Je skvělé číst, že vás práce baví – takové komentáře nám dělají radost. Děkujeme za podnět ohledně sluchátka. Uvědomujeme si, že noční směna má svá specifika. Pravidla BOZP však musí být dodržována, ale rádi otevřeme diskuzi, zda lze najít rozumný kompromis. Bezpečnost je pro nás priorita. Váš podnět můžete navrhnout do Podnětů v zaměstnanecké aplikaci JOBka. Vaše HR
Napsáno:březen 2025

Skvělá a fyzicky nenáročná práce a celkem dobře placená
Přístup vedení k jakému koliv problému, vymýšlení věci aby byla práce složitější, vedení nezajímá náš osobní život nejlépe by chtěli aby jsme asi žili v práci, vysoké tresty za chyby, nikdo neocení vaše schopnosti vykonávat danou práci
Děkujeme, že vnímáte naši práci jako fyzicky nenáročnou a dobře ohodnocenou. Mrzí nás ale vaše zkušenost s přístupem vedení – právě proto aktuálně probíhají školení zaměřená na rozvoj vedoucích, včetně komunikace, empatie a zpětné vazby. Chceme, aby bylo možné řešit jakékoliv obavy otevřeně – ať už přes mistra, HR nebo anonymní podnět v JOBce. Vaše HR
Napsáno:březen 2025

Berou ohled na to, že mám děti a s volnem mi vychází vstříc.
S finančním ohodnocením
Děkujeme za pochvalu – jsme rádi, že oceňujete naši snahu vycházet vstříc rodičům. Skloubit práci a rodinu není vždy jednoduché, ale snažíme se hledat individuální řešení v rámci možnosti firmy. Mzda je průběžně valorizována a každý zaměstnanec má možnost aktivně zvyšovat svůj příjem prostřednictvím interní i externí rekvalifikace. Kariérních možností nabízíme celou řadu, a to jak v rámci stávající profese (tzv. move up) nebo ve zcela nové profesi (tzv. move across). Podmínkou je ochota (a schopnost) učit se nové věci. Pokud Vás nezaujme žádná z aktuálně otevřených pozic v zaměstnanecké aplikaci JOBka, neváhejte se obrátit na personální oddělení. Děkujeme, Vaše HR

Jednoduchá, čistá práce.
Občas práca v sobotu
Děkujeme za pozitivní hodnocení ohledně vaší práce. Plánování víkendových směn vychází z potřeb výroby, ale snažíme se o rovnováhu. Vaše HR
Napsáno:březen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma MD ELEKTRONIK spol. s r.o.?