MD ELEKTRONIK Chotěšov
Seřizování automatizovaných linek
Pozice vhodné pro absolventy
Pozice vhodné pro absolventy
Smysluplná práce+9

MD ELEKTRONIK spol. s r.o.

Výroba elektrických zařízení

MD ELEKTRONIK je globálním lídrem v oblasti datové komunikace pro automobilový průmysl. Zaměřujeme se na inovace, kvalitu a spolehlivost. Naši zaměstnanci oceňují stabilitu, čisté prostředí a přátelský kolektiv. Vážíme si otevřené komunikace, týmové spolupráce a férového přístupu. Podporujeme profesní růst a nabízíme zajímavé benefity. Jsme firma otevřená novým talentům i absolventům. Přidejte se k nám a staňte se součástí firmy, která formuje budoucnost konektivity v automobilovém světě!

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Pracovat ve stresových situacích Zlepšení organizace práce Kantýna Bonusy, i když ten větší obnos, by byl lepší na bankovním účtu Rozdělení 13tého platu Různá směnnost
Platové ohodnocení Chování některých nadřízených k dělníkům Turnus- nařízená volna bez náhrady o svátcích... turnus je od toho aby se bylo v práci neustále, pokud to matkám nevyhovuje...jsou možné i jiné směny. Zvýhodnění jsou spíše agenturní než kmen
Napsáno:září 2019

Naučila jsem se pracovat ve stresové situaci
Vedení, přístup k zaměstnancům, lepší ohodnocení

Nejmodernější výrobní technologie+9

Naučila jsem se pracovat ve stresu 😁
Převážně arogantní chování ke kmenovým zaměstnancům. Převažují agenturní zaměstnanci. Chybí profesionální komunikace s vedením, řeší se pouze "jedna paní povídala." Bonusy = nebonusy. Dobře odvedená práce neznamená vůbec nic. V případě chyby pracovníka, oprava ve svém osobním volnu. Záchody špinavé jako na východě.
Napsáno:leden 2019

výplata vždy včas na účtu dobré obědy v kantýně možnost firemní dopravy čistota a pracovní postupy
bez možnosti kariérního růstu nedodržování slibů nadřízených, jejich arogantní chování nízký růst mezd v průběhu let pochvala neexistuje, za odměnu je navýšení práce neférové odměňování zaměstnanců - tzv. podle xichtu
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti MD ELEKTRONIK spol. s r.o.?
Spokojená jsem z dovolenou a 13 platem
Napsáno:květen 2019

Velká nespokojenost s šéfem.
Napsáno:květen 2019

Plát za odvedenou práci
Napsáno:únor 2019

Vedení,směny,finance
Napsáno:prosinec 2018

Každý měsíc pravidelně výplata na účtu.
Nebrat agenturní zaměstnance všech národností, kteří neumějí řeč. Ani základy.
Napsáno:květen 2018

Turnusový provoz byl fyzicky i psychicky náročný, avšak finančně vykompenzovaný. Přesto si myslím, že ze zdravotního hlediska takto nelze fungovat dlouhodobě. Se svým přímým nadřízeným jsem byla spokojená, díky férovému jednání a zpětné vazbě. S kolegy je někdy těžší se domluvit, vzhledem k nulovým podmínkám pro přijetí zaměstnance. Práce je jednoduchá a snadno pochopitelná. Zaměstanavetel jako takový je standartní v porovnání s ostatními velkými firmami (benefity, pracovní prostředí).
Vzhledem k náročnému směnnovému provozu bych už zaměstnance netlačila do přesčasů, pokud sami nechtějí. Bohužel nevím, co se za poslední dva roky změnilo. Myslím, že odpad se zde netřídil a pokus o to by nemusel být marný. Nebo například aby měla firma zaměstance, který bude mluvit s pracovníky výroby a vyslechne si jejich připomínky, stížnosti atd., na jejichž základě se mohou dělat různé kroky.
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma MD ELEKTRONIK spol. s r.o.?