Zaměstnavatel N E P L N Í sliby ohledně zvýšení základního tarifního platu, který sliboval při nástupu, posílá na pobočku nekvalitní materiál, dělá ze mne hlupáka nejapnými výmluvami.
stravenky, mzda na účet vždy včas, ochota druhých vám pomáhat, nové linky a stroje, částečná robotizace linky
vedoucí a mistři vám hned tykají a hrají si na kamarády jimiž ve skutečnosti nejsou, nesmyslné soupeření mezi směnami kdo jede rychleji a má větší výkon, hluk
Zazemi rodinneho charakteru. Spolecnost zakladajici si na dobrych meziliskych vztazich. Spolecnost, kde muzete stravit svuj cas az do duchodu, pokud se chcete usadit a nemate jiz jine profesni ambice.
Panuje je tam urcita negativni az pesimisticka nalada a to jak v ramci vyroby, tak i v ramci THP.
To ale prisuzuji ceske mentalite a charakterovym vlastnostem jedincu.
Pratelske az rodinne prostredi si netyka s disciplinou a pracovni moralkou zamestnancu v ramci jejich vykonu.
nebyl jsem spokojený vůbec s ničím, naprosto otřesný přístup ze strany vedení v Hostinném:((((( jak to frčí jinde v jiných závodech netuším a tušit už ani nechci