Vedení a přístup firmy, nedostatečné proškolení zaměstnanců, špatná pracovní doba. Ihned druhý den po nástupu proběhlo snížení provizí. Technologicky je firma opravdu hodně pozadu.
Mám ráda rozmanitost práce, každý den přinese trošku něco jiného... oceňuji multisportkartu, firemní telefony včetně paušálu a dovolenou a dny volna navíc... trošku lepší výplata a byl by to ráj
výplatu bych snesla vyšší, pracovní dobu kratší ... dřív do práce a dřív domů
Náročné úkoly
aktivní vyhledávání nových klientů pro obchod v rámci konkurence je opravdu náročné a plány stále rostou...
Možnost kariérního postupu
v případě plnění plánů a aktivního přístupu se dá celkem ,,rychle,, dostat z absolventských pozic do managerských...
Když se chci do něčeho pustit, tak mohu a ještě mi kolegové pomohou. Tím, že je Sberbank menší banka je spoustu věcí možné. Nadřízený Vám ještě pomůže.
Práce není narocna, a na nekterych pozicich je oproti jinym bankam, nadstandartne ohodnocena. Prijemne je volno - mate nárok az na 30 dni. Je moznost vyuziti mob/notebooku.
Zatím každý, s kym jsem byl ve styku byl velmi prijemny a napomocny.
Banka dela pro sve lidi ruzne aktivity, a je moznost zamestnaneckych vyhod
Nektere procesy nejsou uplne prijemne/moderni, coz bych u male banky ocekaval. (To se tyka zamestancu,ktere jiz maji zkusenost z bankovniho prostredi) Nicmene vidim snahu o zlepseni.
Peníze - na nekterych pozicich jsou mirne podprumerne, na jinych naopak - takze tady hodne zalezi.
Benefity - nabídka není uplne zajimava, není jich mnoho.
Práci v týmu mladých lidí
V retailove casti banky pracuji především mladsi lide do 35 let. Relativne dost cizincu, kteří umi cesky. Je to vyhoda na pripadne procviceni jazyku.
Řád a pravidla
Práce v bance není moc "kreativni". Není vhodna pro lidi, kteří chteji každý den něco menit. Vse ma jiz dlouhodobe zajeta pravidla, kteryma se musí clovek ridit)
- velmi flexibilní pracovní doba, není problém skloubit práci s koníčky a osobním životem
- zajímavý systém benefitů, týden dovolené a týden osobního volna navíc, velmi příjemné firemní akce
- možnost uplatnění absolventů
- otevřený a lidský přístup nadřízených
- současná atmosféra, kdy většina zaměstnanců je pod tlakem a nespokojení
- po vlně propouštění zůstalo na mnoha odděleních méně lidí a více práce, což vede ještě k většímu tlaku
- poměrně nejasná strategie
- špatná komunikace změn ve směnu od managementu k zaměstnancům