Kolegové jsou ochotní pomoci, když si s něčím nevíte rady. Kolektiv je přátelský a přitom otevřený. Pokud je něco špatně, situace se napraví tak, abychom se všichni poučili a příště se situace nemusela opakovat.
Příjemná atmosféra a moc hezké pracovní prostředí je samozřejmostí.
Je super, že jsem součástí takového týmu.
Nic
kolegové na pobocce, přímý nadřízení, verná klientela
velice nízká základní mzda, kolegové na centrále nepracují, problemy nikdo nereší - celkový chaos na centrále...neustále střídající se lidi, nižké ohodnocení tech kteří delají obchod..a žíví tedy všechny na centrále..., v praze vyssí mzdy, mimo prahu se nepridava, pokud by mi nekdo nabídl zákl. plat vyssí např. o deset tisíc odchazím, zatím se tedy nedívám po jiných pozicicih...
málo investic do digitalizace, prakticky nulová podpora obchodu, všechny produkty a služby o třídu slabší než u konkurence, z hlediska rozhodování o dalším směřování pouze přešlapování na místě - nevidím směr kam chceme jít
Banka dala šanci i nováčkům, kteří nikdy v bance nepracovali.
Zaměstnanec měl díky obrovské fluktuaci poměrně lehkou možnost pro kariérní postup.
Banka se chová jako rodinná ale při první možnosti Vás odstraní velmi rychle bez pochopení i po tom co pro ní obětujete vše a jste tam dlouhé roky.
Neustále se měnící vedení. Plány se každoročně zvyšují o velmi vysoké procento bez jakéhokoliv zlepšení produktu.
Centrála neposlouchá obchod i když na oko ano ale realita je jiná, za vše může obchod. Lidi na pobočce musí dělat práci za centrálu, která je v rozpadu a vůbec netuší kdo má jakou kompetenci. Jeden přehazuje odpovědnost na druhého a ten zas dále.
Sberbank CZ je velice podzaměstaná. Dlouhodobě neudržítelný stav, který se nutně musí projevovat a také projevuje na nekvalitě.
Rozmanitou práci
Většinou nic nefunguje, musíte si na vše přijít sám, pokud zjistíte, že to není k dispozici, tak si to musíte vyvinout. Protože jsou produktoví manažeři vytížení, budete na to nejspíš sám.
Menší banka, lepší náhled do chodu firmy. Využití cizích jazyků, zejména východních. Pokud si zde člověk osvojí kolektiv a rázný přístup, lze zde i skvěle fungovat.
Starší nefunkční systémy, celkově zastaralejší banka. Horší provizní systém, nízký rozdíl mezi plněním a neplněním plánu.
Příležitost využít cizí jazyky
Využití východních jazyků na denní bázi.
Práci v mezinárodním prostředí
Mnoho klientů z východu Evropy, využití východních jazyků.