Centrála UniCredit Bank v pražské Michli
Z naší střešní terasy je výhled na celou Prahu
Máme smartoffice
Máme smartoffice
Učit se a posouvat+9

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

Bankovnictví

UniCredit Bank je klíčovým hráčem na českém bankovním trhu a svým zaměstnancům nabízí stabilní a moderní pracovní prostředí s důrazem na inovace, rozvoj a rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Banka aktivně podporuje diverzitu a inkluzi a vytváří otevřenou a respektující firemní kulturu, klade důraz na spokojenost a dlouhodobý rozvoj svých zaměstnanců. Zaměstnanci mohou využívat flexibilní pracovní podmínky, včetně HO a zkrácených úvazků, a širokou škálu nadstandardních benefitů.

Frydek-mistek špatná atmosféra na OM špatný kolektiv. Neobjektivní nadřízený preferujici jiné zkušenosti nez finanční a poradenské
Napsáno:březen 2022

UCB rusi pokladny, zrusili moji pracovni misto a mne nabidli stejnou pozici na jine pobocce, ale po skoro 4 letech v bance jsem mel mit zkusebni dobu. Toto bylo jen kvuli tomu aby mi nemuseli zaplatit odstupne 3 platy. Neustale zvysuji plany a nalada mezi zamestnanci je negativni. Po nekolika mesicich od meho odchodu uz vim o nekolika kolegum ktery chteji dat vypoved. Neochota vedeni po 2 letech zvysit plat se slovy ze se nechteji vzdat svych odmen ale ze usetri na vydajich a propousteji pokladniky.
Napsáno:říjen 2021

Nápomocné kolegy u nás najdete prakticky všude

Nápomocné kolegy u nás najdete prakticky všude

Každý rok startuje Trainee program

Každý rok startuje Trainee program

Business Lounge jsou příjemná místa k řešení pracovních i nepracovních záležitostí

Jsme tým, tým UniCredit Bank, který se nebojí postavit na start 10 km běhu RunCzech.+9

Benefity pro zaměstnace jsou asi to nejlepší, co u UniCredit Bank je. Program Benefit plus s velkým kreditem. Slevy u partnerkých splečností na jejich produkty, v případě potřeby časová flexibilita. Čisté a hezké pracovni prostředí
Nesustále rušení či snižování odměn s tím související neustále se navyšující obchodní plán, který se vzhledem k vývoji trhu stává nesplnitelný (kromě opravdu velkých poboček). Banka se všeobecně upírá špatným směrem, kdy vymýšlí nesmyslené strategie a vytváři velký tlak na vedoucí pozice a proto je v naší bance velká fluktuace lidí a zásadně se neproplácí přesčasy
Napsáno:září 2020

Bohužel nic. Slibují něco, co nemůžou a nechtějí dodržet... levá ruka neví, co dělá pravá
Se vším...
Napsáno:září 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.?
Byla to zajímavá zkušenost a naučila jsem se mnoho nového.
Napsáno:říjen 2020

nadstandardní benefity, smart office, home office
Nic mě nenapadá

Pružnou pracovní dobu
Pružná pracovní doba je možná u pozic mimo pobočkovou síť Začátek a konec pracovního dne si stanoví zaměstnanec v určitém rozmezí po dohodě s manažerem Je možné využít práci z domova
Napsáno:červenec 2020

Oceňuji solidní trénink.
Benefity na banku podprůměr. Celkově nezájem o zaměstnance. Hlavní je zisk pro zahraniční akcionáře.
Napsáno:květen 2020

zázemí velké společnosti, platové ohodnocení, benefity
školení bylo zejména na chyby systému , nikoli na produkty a systém jako takový. Bylo to velmi matoucí a nepřhledné a chybělo to nejdůležitější. Systém byl velmi nedokonalý, každou chvíli nefungoval, vypadalo to velmi neprofesionálně před zákazníky.
Napsáno:květen 2020

Tlak na plnění plánu, nereálné cíle pro nováčky, POZOR: nováčci primárně řeší jen servis, přičemž prostor na obchody nemají, stejně jako know how, plan ale stejný jako zaškolení zaměstnanci
Napsáno:leden 2020

45 minut volného času během přestávky na oběd
Běžný den na pobočce začíná tím, že Vás nadřízený nechá vypsat na tabuli před kolegy co se chystáte přes den dělat. Po tom zhodnotí to, co jste "slíbili" a neudělali, resp. proč jste toho neudělali více. Žádná odpověď není správná, žádné úsilí není dostatečné. Další typickým znakem práce v UniCredit Bank je to, že se snad účelně zbavila všech kvalitních manažerů poboček. Aktuálně je většina pobočce plná manažerů kteří nemají ani poloviční zkušenosti jako jejich podřízení. Při spouštění nových projektů se zpravidla spustí nejprve software a následně se tvoří, podle možností programu, metodika. Nikdo vlastně pořádně neví co a jak má dělat. A to dokonce ani metodici. Sam za sebe bych nikomu práci v UniCredit Bank nedoporučil. Víc než kde jinde platí že zaměstnavatel se řídí pravidlem, slibem nezarmoutis.
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.?