Bankovnictví

Nejpřínosnější Nejnovější

• Stabilní zaměstnavatel, rozumne pracovní prostředí
  • Příliš složité procesy Stále problémy s budgetem pro nové projekty

IT, vývoj software

před více než 2 týdny

• Stále sa tu niečo deje, mení, pribúdajú nové úlohy...nie je stereotypná práca

před více než 1 měsícem

• Kolegové Pracovní prostředí Benefity Možnost růst
  • Část zaměstnanců se pouze veze s korporací, což je ale asi běžný jev v těchto firmách

Zákaznická podpora

před více než 1 měsícem

• Líbí se mi v mém týmu, panuje u nás skvělá atmosféra, bezpečné prostředí, nápomocné a ochotné kolegy najdete prakticky v celé bance. Já osobně oceňuji i vybavení: polohovatelné stoly, bezdrátové klávesnice a myš, sluchátka s mikrofonem na dnešní online dobu, oceňuji, že na to někdo myslel. Moje práce je kreativní, mohu přicházet d novými nápady, diskutovat je a realizovat je.
  • Mám to trošku z ruky, ale to nedávám to k tíze zaměstnavatele :-) Naopak mi umožňují i práci z domova.

Personalistika, HR

méně než 1 rok

před více než 6 měsíci

• Benefit Plus , stravenky, skvělé kolegove
  • banka přestala platit bonusy, přítom při pohovoru lže a prezentuje do covidní bonusy, které ve skutečnosti nejsou ! nizké mzdy v pobočkové sítě. v vedení sedí lidí, kteři nejsou kompetentní. absence home office, který u konkurence je. vedení banky vždy něco slíbí a sliby nedodrží = nedůvěryhodný zaměstnavatel.

Obchodník

před více než 6 měsíci

• zaměstnanec nic nevyplnil
  • Frydek-mistek špatná atmosféra na OM špatný kolektiv. Neobjektivní nadřízený preferujici jiné zkušenosti nez finanční a poradenské

Finance, účetnictví

méně než 3 měsíce

• Interní zastaralé aplikace

Management

více než 1 rok

před více než 1 rokem

• UCB rusi pokladny, zrusili moji pracovni misto a mne nabidli stejnou pozici na jine pobocce, ale po skoro 4 letech v bance jsem mel mit zkusebni dobu. Toto bylo jen kvuli tomu aby mi nemuseli zaplatit odstupne 3 platy. Neustale zvysuji plany a nalada mezi zamestnanci je negativni. Po nekolika mesicich od meho odchodu uz vim o nekolika kolegum ktery chteji dat vypoved. Neochota vedeni po 2 letech zvysit plat se slovy ze se nechteji vzdat svych odmen ale ze usetri na vydajich a propousteji pokladniky.

před více než 1 rokem

• Benefity, výplata včas na účtě.
  • Byl jsem zahlcen administrativou a klientským servisem....pak nelze plnit bláhové plány a o postupu si můžete nechat jen zdát. Lidé pracují pod tlakem a kolektivní férovost jde tak trochu stranou.

Obchodník

méně než 1 rok

• Kvalitní školení
  • Špatně fungující systémy. Zdlouhavý proces sjednávání hypotéky. Spousta dokumentů potřebných od klientů. Informace i kampaních dávali na poslední chvíli a často na začátku kampaně skoro nikdo nevěděl, jaké jsou podmínky. Na produktové lince si nás předávali jako horký brambor, než jsme se dovolali na kompetentní osobu.

před více než 1 rokem

Jsou pro vás komentáře užitečné?

Vy zase můžete pomoci ostatním.

Ohodnotím svojí firmu