Scio dělají lidé! Sídlíme v Praze, ale školy máme po celé České republice.
Scio dělají lidé! Sídlíme v Praze, ale školy máme po celé České republice.
Principy naší firemní kultury: nejen důvěra a zodpovědnost.
Principy naší firemní kultury: nejen důvěra a zodpovědnost.
Měníme budoucnost vzdělávání!
Měníme budoucnost vzdělávání!
Neformální pracovní atmosféra+9

Scio & ScioŠkoly

Vzdělávání

Jsme česká firma, která se už více než 30 let věnuje inovacím ve vzdělávání. Založili jsme síť inovativních ScioŠkol. Po celé ČR máme 19 základních, 4 střední a 2 expediční školy, také ScioArt, ScioLes a Scio Kuchyni. Realizujeme Národní srovnávací zkoušky, s nimiž se každoročně setká přes 30 tisíc zájemců o studium na vysoké škole. Pracujeme na technických inovacích (ScioLink, ScioBot). A protože bez vědeckých poznatků se svět kupředu neposouvá, vznikla také výzkumná organizace Scio Research.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny pobočky (108)

víceméně volná pracovní doba vstřícná firemní kultura práce s přesahem
slabší finanční odměny (byť je snaha kompenzovat to jinak)
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:červen 2019

práci si mohu rozplánovat dle svých potřeb, a to jak z hlediska času, tak z hlediska místa - často pracuji z domova nebo z cest. Mám skvělé kolegy, kteří vždy pomůžou a vyjdou vstříc, všechno vždycky jde a nic není problém - oproti mým předchozím pracovním zkušenostem je tohle velmi osvěžující přístup ;) V rámci Scio se mohu zapojovat do věcí a projektů, které mě baví, cítím se tu fakt dobře. Skoro bych řekla dream job ;)

Děti a psi? Vítáni.

Děti a psi? Vítáni.

Každý nápad má pro nás cenu.

Každý nápad má pro nás cenu.

Osm vzdělávacích cílů se objevuje ve všem, co děláme.

Osm vzdělávacích cílů se objevuje ve všem, co děláme.

Každoročně probíhají inspirativní setkávání celé ScioPolis.+9

Svoboda, skvělí lidé. Člověk se nemusí bát být iniciativní, kritika je pouze konstruktivní.
Napsáno:červen 2019

naše firma stojí na hodnotách, které jsou pro mě velmi důležité otevřenost a svobodný duch patří mezi ně dělá smysluplné věci, které mají celospolečenský dopad svým lidem maximálně důvěřuje, proto jsme autonomní není neštěstí udělat chybu vždycky se na někoho můžeš obrátit o pomoc, radu má smysl pro legraci a kreativitu jsme různě namíchaní (profesemi, zájmy, vlastnostmi), ale přesto jsme jedna firma vaříme si a máme v práci svá zvířata jsme unikátní a máme volnou pracovní dobu, což souvisí s důvěrou v nás a v autonomii (je jedno, kdy práci uděláš, ale musí to být v top kvalitě, jež jsi schopen)
dát novým projektům trochu víc času na zabydlení (naším klientem jsou školy, které si na něco nového zvykají víc než půl roku) třídit důsledněji odpad (i sklo a bio) věnovat trochu víc energie neziskovým věcem
Napsáno:březen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Scio & ScioŠkoly?
Supr kolegové (lidsky i pracovně), kteří pomůžou i pobaví a mezi kterými je radost trávit čas. Pohodová neformální atmosféra, kde je sranda a všichni se tu cítíme dobře. Navíc dog-friendly! Jsme nejen kolegové ale i kamarádi, takže spolu rádi podnikáme i nepracovní věci, vaříme si obědy, pečeme vánočky a koukáme na filmy. Každý se může podílet na vedení firmy a její strategii.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2018

Svobodná firma, respekt k lidem, otevřenost, smysluplná práce ovlivňující svět vzdělávání, férové ohodnocení a jasný platový systém.

Tým skvělých lidí.
Napsáno:březen 2018

Příjemná atmosféra, kreativní prostředí, kamarádští kolegové, odborníci, humor, zábava.
Napsáno:březen 2018

Důvěra v činorodost zaměstnanců, velká šíře firemních benefitů, velký prostor pro osobní rozvoj, možnost podílet se na chodu firmy jako celku,
Občas se debatuje tak moc, že se ztratí smysl této debaty. Někdy jsou změny ve firmě až příliš časté :)
Napsáno:březen 2018

Volná pracovní doba, svoboda v rozhodování a organizace práce. Smysluplnost toho, co dělám.
Ohodnocení práce i s důrazem na možnost dalšího kariérního růstu uvnitř firmy.
Napsáno:duben 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Scio & ScioŠkoly?