Jsem hrdá na šíři pomoci, kterou Člověk v tísni poskytuje v ČR i zahraničí. Také mne těší, že se organizace neustále vše snaží posouvat, zlepšovat a učit se.
Není úplně přirozená hranice mezi prací x časem na osobní život. Člověk se musí naučit si ty hranice vytvořit sám a stát si za tím.
Podobné naladění kolegů, společně děláme smysluplnou práci, není potřeba její smysl složitě hledat, profesionální pomoc s možností kreativity, mám prostor pro vlastní tvořivé řešení a zároveň jištění spolehlivého a férového zaměstnavatele. Důvěra - to si cením velmi, můj šéf mi důvěřuje, já zase jemu, že mi poradí, když budu tápat. Samostatnost-nikdo mi nedýchá za krk a přesto pracuji na 100%. Skvělý tým kolegů a zajímavá, pestrá práce
Plat mých kolegů v přímé práci s klienty-není to dost a je třeba to změnit. a pak občas některé byrokratické procesy, které s velkou firmou souvisí. ale každý ví, co má dělat a funguje, to velmi pomáha
Smysluplná náplň práce.
Ochotní a pracovití kolegové.
Možnost aktivně se podílet na zvyšování kvality služeb a pomoci, na nových nápadech.
Časem vybudovaná důvěra a možnost organizovat si práci samostatně podle nejlepšího vědomí a svědomí.
Plat je o něco nižší i v porovnání s jinými organizacemi v neziskovém sektoru v ČR.
Skvěle fungující společnost. Velmi přátelská atmosféra. Kontrolují množství práce. Zajímají se o své zaměstnance. Vždy pomoc a podpora při řešení problémů. Maximální spokojenost.
Nejvíce jsem spokojena s otevřeností, která zde panuje. Nikdo si na nikoho nehraje, věci se vykládají na stůl a případně řeší. Slovo neexistuje tu neexistuje, protože vždy je nějaké řešení. V dnešní době je hlavně velkým benefitem, který kompenzuje případně vyšší základní mzdu fakt, že i s malým dítětem (dětmi) zvládáte vykonat svou práci. A to je důležité. Vždy se dá na všem domluvit, hraje se otevřenými kartami a toho si vážím.