nucení zákazníků ke koupi čehokoli, nemáme soukromý život, velké nároky nadřízených
Ano, v naší firmě aktivně komunikujeme se zákazníkem, provádíme odbornou nabídku zboží. Vždy však zákazníkovi nabízíme i další přidanou hodnotu (body na GECO kartu, dárky, možnosti zahrát si hru nebo opravdu výhodnou cenu). Chceme poskytovat kvalitní servis úplně všem. Nedivte se, prosím, že v obchodní firmě chceme prodávat své zboží. Před nástupem do pracovního poměru si každý může na prodejně prodej vyzkoušet. A benefity, které díky tomu máme, s vám líbí (jak jste uvedl/a).
Čistá klidná práce, pokud netlačí vedení na prodeje
Za některé splněné akce nedostáváme odměny a vedoucí ano
Vedoucí prodejny je první manažerská pozice. Je to osoba odpovědná za chod provozovny a má některé povinnosti navíc. Dá se říct, že je to i prestižní funkce. Proto je její odměňování nastaveno trochu jinak. Chceme, aby tuto práci vykonávali nejschopnější zaměstnanci prodejen a chceme je ocenit. Pokud i vy máte ambice na vedoucí prodejny, promluvte si o tom se svým oblastním ředitelem. Může vás zařadit do vzdělávacího programu pro kandidáta na tuto pozici a může to být další krok ve vaší kariéře.
S bonusami, které jsou vidět ve výplatě za splnění cílů....
S občasným tlakem z vedení,
chybí nám na prodejně (v zázemí) toaleta,lednička....
s plánem směn na půlroku....Zbytečně psané dlouho do předu...vedoucí stejně aktualizuje a předělává směny každý měsíc,jak jet o nutnýý...
Zajímavé benefity, výplata včas na účtě, průběžné vzdělávání
Rád bych, aby lidé, kteří rozhodují o plánech, občas vyjeli do terénu a přesvědčili se, jak to mezi našimi odběrateli dnes chodí. Zlepšit zásobování, rychlejší flexibilita, dlouho nám trvá se přizpůsobit trhu, konkurence je v tomto směru pohotovější.
Jsme rádi, že se Vám práce v GECO líbí. Včasná výplata je v GECO, a.s. samozřejmostí, stejně jako to, že je její výše zajímavější než u konkurence. Průběžným vzděláváním, které nám připravuje GECO akademie se posunujeme k našemu cíli - být nejlepší. No, a benefity tady vyjmenovávat nebudeme, ale vybere si z nich každý. Pokud jste spokojen/a můžete práci v naší firmě doporučit svému známému. Benefit za doporučení zaměstnance GECO, a.s. asi znáte a víte, že jsou to opravdu velmi zajímavé peníze.
Velmi mi chybí vybavení zázemí pro zaměstnance.například malá chladnička,mikrovnka.
I my bychom chtěli zaměstnancům poskytovat co největší komfort na pracovišti. Bohužel, existují také bezpečností a hygienické předpisy a ty nám vybavení prodejen ledničkou, mikrovlnkou a dalším vybavením neumožňují. V téměř všech obchodních centrech máme smluvně dohodnutou možnost využívat jejich zázemí. Víte o tom?
Za prodej některého zboží (určité tabáky, cigarety atd.) jsme ve finále finančně postiženi - proč je tedy v sortimentu prodejny zboží, které Geco vlastně prodávat nechce?
Oceňuji benefity, které máme. Cafeterie, stravenky, příspěvek na údržbu firemního oblečení a do penzijního připojištění.
Možnost kariérního růstu.
Co už se mi líbí míň je neustálý tlak na plnění plánů a cílů, kterých přibývá a zvyšují se. Nesplnění = méně peněz.
Obchod = od rána do večera, svátky, víkendy
Pokud máte děti a chcete se jim věnovat, tahle práce není vhodná.
I když mě moje práci baví, dělám ji se zatnutými zuby. Můj osobní postoj k tabákovému průmyslu a hazardu je hodně negativní.
Tlak na splnění plánů a cílů být musí. Na co by byl plán, když by se o jeho plnění nikdo nezajímal. Manažeři mají průběžně hodnotit a společně s vámi přijímat opatření k zajištění splnění. Vždyť to nám všem generuje peníze na výplaty a benefity! A ty zde hodnotíte velmi kladně. Většina lidí to chápe. A jak prodávat vás naučíme v GECO akademii nebo vám pomůže váš vedoucí nebo garant. Pozn. Garant je osoba, která provází a zaučuje každého nováčka po nástupu do firmy GECO, a.s.