zrušila bych infinu akorat STRES že se nedaří plnit, zaměstnavatel si nás podavaček nevaží bere nás jako uplně ty poslední.přitom bez nas jako prodavaček by nebyli nic. neustale emaily atakovaní že neplníme mame mala čísla. hodnitím jen proto že to chce firma
Response from employer:
Infina (náš informační systém) není jen nástrojem pro manažery a jejich řízení. Většina řadových zaměstnanců jej chápe jako něco, co jim poskytuje pomoc a podporu. Vždyť v ní například můžete kdykoli zjistit, jak jste na tom s plněním plánu a na co se tedy při práci zaměřit víc. Tím ovlivníte plnění plánu i svou mzdu. A ta se pak většině zaměstnancům líbí. Plány nejsou vysoké - jsou stanoveny podle reálného prodeje v předchozím období. Většina prodejen je plní. Pokud nastane okolnost, která opravdu ovlivní plnění (například výpadek v dodávkách zboží) věc řešíme a plány upravujeme.
nucení zákazníků ke koupi čehokoli, nemáme soukromý život, velké nároky nadřízených
Response from employer:
Ano, v naší firmě aktivně komunikujeme se zákazníkem, provádíme odbornou nabídku zboží. Vždy však zákazníkovi nabízíme i další přidanou hodnotu (body na GECO kartu, dárky, možnosti zahrát si hru nebo opravdu výhodnou cenu). Chceme poskytovat kvalitní servis úplně všem. Nedivte se, prosím, že v obchodní firmě chceme prodávat své zboží. Před nástupem do pracovního poměru si každý může na prodejně prodej vyzkoušet. A benefity, které díky tomu máme, s vám líbí (jak jste uvedl/a).
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Čistá klidná práce, pokud netlačí vedení na prodeje
Za některé splněné akce nedostáváme odměny a vedoucí ano
Response from employer:
Vedoucí prodejny je první manažerská pozice. Je to osoba odpovědná za chod provozovny a má některé povinnosti navíc. Dá se říct, že je to i prestižní funkce. Proto je její odměňování nastaveno trochu jinak. Chceme, aby tuto práci vykonávali nejschopnější zaměstnanci prodejen a chceme je ocenit. Pokud i vy máte ambice na vedoucí prodejny, promluvte si o tom se svým oblastním ředitelem. Může vás zařadit do vzdělávacího programu pro kandidáta na tuto pozici a může to být další krok ve vaší kariéře.
S bonusami, které jsou vidět ve výplatě za splnění cílů....
S občasným tlakem z vedení,
chybí nám na prodejně (v zázemí) toaleta,lednička....
s plánem směn na půlroku....Zbytečně psané dlouho do předu...vedoucí stejně aktualizuje a předělává směny každý měsíc,jak jet o nutnýý...
Zajímavé benefity, výplata včas na účtě, průběžné vzdělávání
Rád bych, aby lidé, kteří rozhodují o plánech, občas vyjeli do terénu a přesvědčili se, jak to mezi našimi odběrateli dnes chodí. Zlepšit zásobování, rychlejší flexibilita, dlouho nám trvá se přizpůsobit trhu, konkurence je v tomto směru pohotovější.
Response from employer:
Jsme rádi, že se Vám práce v GECO líbí. Včasná výplata je v GECO, a.s. samozřejmostí, stejně jako to, že je její výše zajímavější než u konkurence. Průběžným vzděláváním, které nám připravuje GECO akademie se posunujeme k našemu cíli - být nejlepší. No, a benefity tady vyjmenovávat nebudeme, ale vybere si z nich každý. Pokud jste spokojen/a můžete práci v naší firmě doporučit svému známému. Benefit za doporučení zaměstnance GECO, a.s. asi znáte a víte, že jsou to opravdu velmi zajímavé peníze.
Velmi mi chybí vybavení zázemí pro zaměstnance.například malá chladnička,mikrovnka.
Response from employer:
I my bychom chtěli zaměstnancům poskytovat co největší komfort na pracovišti. Bohužel, existují také bezpečností a hygienické předpisy a ty nám vybavení prodejen ledničkou, mikrovlnkou a dalším vybavením neumožňují. V téměř všech obchodních centrech máme smluvně dohodnutou možnost využívat jejich zázemí. Víte o tom?
Za prodej některého zboží (určité tabáky, cigarety atd.) jsme ve finále finančně postiženi - proč je tedy v sortimentu prodejny zboží, které Geco vlastně prodávat nechce?
Oceňuji benefity, které máme. Cafeterie, stravenky, příspěvek na údržbu firemního oblečení a do penzijního připojištění.
Možnost kariérního růstu.
Co už se mi líbí míň je neustálý tlak na plnění plánů a cílů, kterých přibývá a zvyšují se. Nesplnění = méně peněz.
Obchod = od rána do večera, svátky, víkendy
Pokud máte děti a chcete se jim věnovat, tahle práce není vhodná.
I když mě moje práci baví, dělám ji se zatnutými zuby. Můj osobní postoj k tabákovému průmyslu a hazardu je hodně negativní.
Response from employer:
Tlak na splnění plánů a cílů být musí. Na co by byl plán, když by se o jeho plnění nikdo nezajímal. Manažeři mají průběžně hodnotit a společně s vámi přijímat opatření k zajištění splnění. Vždyť to nám všem generuje peníze na výplaty a benefity! A ty zde hodnotíte velmi kladně. Většina lidí to chápe. A jak prodávat vás naučíme v GECO akademii nebo vám pomůže váš vedoucí nebo garant. Pozn. Garant je osoba, která provází a zaučuje každého nováčka po nástupu do firmy GECO, a.s.