Pracovní doba od pondělí do pátku.
Volné svátky.
Výplata je vždy včas na bankovním účtu.
Zavádění nového rozvozu zboží podle navigace.
Pracovní doba podle počtu závozů, nemůžu si nic v soukromém životě naplánovat, nevím v kolik hodin mi skončí pracovní doba.
nesmyslné, pořád se opakující, e- learningy, neodpovídající realitě.. máte za sebou 5x v týdnu denně 4 hod přesčasu - dobrá, bylo hodně práce, vše je zaplaceno - ale sedět potom další hodinu před monitorem, protože opět nějaký hrozně důležitý kurz, a ještě termínovaný. I toto hodnocení máme povinné, na úkor svých běžných činností.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Spokojenost ze strany výplaty,která chodí včas a také benefity a stravenky
Vadí mi ,kdzž obyčejný člověk jako já a profesně stejně starý jako já dostane moc a povýší na vedoucí a hned má pocit,že je něco víc a chová se jako bachař k vězňům,celkově nátlaky a věčné nucení je šílené,skoro žádné osobní volno jen tlak,tlak tlak
Response from employer:
Většina zaměstnanců vychází se svými nadřízenými dobře a vedoucí a ředitelé v GECO, a.s. mají být nároční, ale spravedliví a společně s vámi řešit problémy. Pokud si myslíte, že se k vám někdo chová opravdu nevhodně nebo neslušně, nebojte se napsat stížnost. Na jakoukoliv nepravost můžete upozornit i anonymně na adresu kodex@geco.cz
Stale nove veci,rychle se naucit bez klidu ,nejde tablet,nejde terminal,sekne se pokladna a fronta stoji a nadava
Response from employer:
Znáte heslo: „Kdo chvíli stál už stojí opodál?“ Tím je řečeno vše. Změny a učení (nový – lépe ovladatelný pokladní program, zrušení papírování a tisku zbytečných dokumentů, nové metody práce se zákazníkem ….) vedou k tomu, že se neustále posunujeme vpřed. Proto můžeme zajistit zaměstnancům dobré výplaty a poskytnout jim jistotu a stabilní zaměstnání.
Stabilní pracovní místo.
Vedoucí se kterou se dá na všem domluvit
Nelíbí se mi že máme na prodejně kolegyni která věčně dělá věci špatně a my to za ní odnášíme. Bohužel se s tím nic neděje.
Response from employer:
Uvádíte, že máte fajn vedoucí. Řešte to s ní. Pokud zmíněná kolegyně jen něco neumí, můžou se jí věnovat kolegové z GECO akademie a garant. Pomůžeme jí. Pokud dělá věci špatně a nemá zájem se zlepšit, je to složitější situace, ale i tu umíme vyřešit.
Benefitní karta,hodně jsem se naučila so tyká výrobků a obsluha zákazníků.
Vadí např.vnucovat co lidí nechci si koupit,někteří nabídku přijmou a koupi .
Response from employer:
Chceme být nejlepším obchodníkem v oboru a poskytnout každému zákazníkovi ten nejlepší servis. Proto v naší firmě aktivně komunikujeme se zákazníkem, provádíme odbornou nabídku zboží. Vždy však zákazníkovi nabízíme i další přidanou hodnotu (body na GECO kartu, dárky, možnosti zahrát si hru nebo opravdu výhodnou cenu). Nedivte se, prosím, že v obchodní firmě chceme prodávat své zboží. Před nástupem do pracovního poměru si každý může na prodejně prodej vyzkoušet. Na to, že je komunikace se zákazníkem součást naší práce také každého upozorníme už před nástupem.