Pracovní doba od pondělí do pátku.
Volné svátky.
Výplata je vždy včas na bankovním účtu.
Zavádění nového rozvozu zboží podle navigace.
Pracovní doba podle počtu závozů, nemůžu si nic v soukromém životě naplánovat, nevím v kolik hodin mi skončí pracovní doba.
nesmyslné, pořád se opakující, e- learningy, neodpovídající realitě.. máte za sebou 5x v týdnu denně 4 hod přesčasu - dobrá, bylo hodně práce, vše je zaplaceno - ale sedět potom další hodinu před monitorem, protože opět nějaký hrozně důležitý kurz, a ještě termínovaný. I toto hodnocení máme povinné, na úkor svých běžných činností.
Spokojenost ze strany výplaty,která chodí včas a také benefity a stravenky
Vadí mi ,kdzž obyčejný člověk jako já a profesně stejně starý jako já dostane moc a povýší na vedoucí a hned má pocit,že je něco víc a chová se jako bachař k vězňům,celkově nátlaky a věčné nucení je šílené,skoro žádné osobní volno jen tlak,tlak tlak
Response from employer:
Většina zaměstnanců vychází se svými nadřízenými dobře a vedoucí a ředitelé v GECO, a.s. mají být nároční, ale spravedliví a společně s vámi řešit problémy. Pokud si myslíte, že se k vám někdo chová opravdu nevhodně nebo neslušně, nebojte se napsat stížnost. Na jakoukoliv nepravost můžete upozornit i anonymně na adresu kodex@geco.cz
Stale nove veci,rychle se naucit bez klidu ,nejde tablet,nejde terminal,sekne se pokladna a fronta stoji a nadava
Response from employer:
Znáte heslo: „Kdo chvíli stál už stojí opodál?“ Tím je řečeno vše. Změny a učení (nový – lépe ovladatelný pokladní program, zrušení papírování a tisku zbytečných dokumentů, nové metody práce se zákazníkem ….) vedou k tomu, že se neustále posunujeme vpřed. Proto můžeme zajistit zaměstnancům dobré výplaty a poskytnout jim jistotu a stabilní zaměstnání.
Stabilní pracovní místo.
Vedoucí se kterou se dá na všem domluvit
Nelíbí se mi že máme na prodejně kolegyni která věčně dělá věci špatně a my to za ní odnášíme. Bohužel se s tím nic neděje.
Response from employer:
Uvádíte, že máte fajn vedoucí. Řešte to s ní. Pokud zmíněná kolegyně jen něco neumí, můžou se jí věnovat kolegové z GECO akademie a garant. Pomůžeme jí. Pokud dělá věci špatně a nemá zájem se zlepšit, je to složitější situace, ale i tu umíme vyřešit.