Jediné pozitivní na této práci jsou kolegyně na prodejně.
Díky snížení člověkohodin je problém s plánováním docházky, aby nám vyšly hodiny. Takže si musíme vybírat dovolenou i po jednom dnu a v době, kdy máme mít volno. Skloubit rodinný a pracovní život značně problematické.
Velké množství prodejních plánu a vysoké cíle.
Zajímavé benefity
Možnost karierního růstu
Férové finanční ohodnocení
Kámen úrazu všeho a spousta věcí které se od toho odvíjí je vedoucí prodejny, která nezvládá svoji práci.
Response from employer:
Většina zaměstnanců vychází se svými nadřízenými dobře a vedoucí a ředitelé v GECO, a.s. mají být nároční, ale spravedliví a společně s vámi řešit problémy. Pokud si myslíte, že se k vám někdo chová opravdu nevhodně nebo neslušně, nebojte se napsat stížnost. Na jakoukoliv nepravost můžete upozornit i anonymně na adresu kodex@geco.cz
Nevíme co tím myslíte. Pokud jsou nadřízení nároční, ale spravedliví, je to v pořádku. Pokud by se k Vám chovali opravdu nevhodně, nebojte se věc řešit. Pokud opravdu existuje takový problém, řešte jej. Atmoskop je anonymní a my nevíme kde a jak prověřit problém, který popisujete. Na jakoukoliv nepravost můžete poukázat, třeba i anonymně na adrese kodex@geco.cz