Líbí se mi způsob ohodnocení za prodeje. Benefity jsou také super, člověk si za ně může pořídít témeř cokoliv.
Tuhle práci bych za nic nemělnila.
Někdy mě mrzí přístup vedení k nám prodavačkám. Někdy, když se nedaří prodávat, jak je potřeba, chodí emaily, že se málo snažíme, což podle mě není pravda. Působí to na nás jako demotivace než naopak. A někdy mě mrzí, že nás vedoucí neumí pochválit za prodeje a spíš to zní jako závist, když toho někdo prodá víc než ona.
Response from employer:
Myslím, že se v GECO, a.s. chválí více než v jiných firmách. Hlavně proto, že je za co chválit a většina, lidí pracuje opravdu velmi dobře. Kromě pochval od nadřízených vás přece pochválí za pracovní výkon i náš informační systém Infina, jako pochvalu za splnění některých vzdělávacích kurzů dostanete občas finanční odměnu (do benefitů), nejlepší pracovní výkony a zajímavosti zveřejňujeme ve firemním občasníku "GECO aktuality", nejlepší zaměstnanci jezdí na výlety do zahraničí (to nám trochu znesnadnil COVID19) a podobně.
Dobré jsou max benefity. Jinak nic dobrého o této firmě se říct nedá. Pracuji tam rok a půl, bohužel z důvodu covidu kdy zavřela vláda školky a školy vám nezbývá nic jiného než jít s dítětem na ocr. Jelikož jsem matka samozivitelka tak bohužel na ocr musím ale zaměstnavately už se to nelíbí. Stejně je to i v případě když dítě onemocní, jakmile nemůžete vzít směnu je to špatně. Osobní život žádný.. hodně stresu atd..každý den emaily atd..posílání stavu 2x denně..plnění vysokých měsíčních plánů..za sebe nedoporučuji
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Co je na firmě dobrého jsou maximálně benefity ale to vám úcty nezaplatí
Peníze za 12 hodinové směny jsou opravdu směšné.. neustále bombardování od OŘ jak se neplní, musíte plnit jinak odcházíte se základem... plnit musíte všech 5 akcí. Ti co tam nakupují jsou zvyklí už jen na dárky co firma dáva k akcím. Dojdou dárky lidi nenakupují... co se týče vedení neumí nic jiného než kritizovat.