Na UlovDomov.cz si nejvíce cením pozitivní atmosféry ve firmě. Od svého nástupu se cítím být součástí týmu a těší mě, že se můžu aktivně podílet na růstu společnosti.
Procesy. Ale za těch pár měsíců, co zde pracuji, se už několik z nich změnilo. A i to mě motivuje přicházet s návrhy na zlepšení.
Kolegiánolst, flexibilita, důvěra (quid pro quo, řekl bych).
Náplň práce je především negativního rázu (dluhy, chyby, řešení problémů). Jsem si vědom, že právní oddělení není zrovna oddělení plné štěstí. Tudíž uznávám, že nespokojenost s tímto je něco, s čím se musím vyrovnat sám (věděl jsem do čeho jdu).
Líbí se mi, že všichni táhneme za jeden provaz. Máme spoustu oddělení, ale žádné neupřednostňuje svoje výsledky nad celkem. Líbí se mi pohodová atmosféra a skvělý kolektiv, který se rád potkává i mimo kancelář.
Chápeme, že chyby jsou součástí procesu a netrháme za ně hlavy. Naopak je bereme jako příležitost ke zlepšení.
A taky máme v kuchyňce vždycky něco dobrého na zub ;)
Nejde o nespokojenost, jen někdy trvá odpověď na dotaz déle než bych chtěla. To se ale u písemné komunikace stát může. Na telefon či osobní dotaz má člověk odpověď hned.
Na UlovDomov.cz si nejvíce cením firemní kultury, která provází celou pracovní atmosféru a nabaluje na sebe spokojenost na všech frontách. Každodenně se obklopuji spoustou inspirativních lidí, od kterých můžu nasávat cenné know-how a těžit z něj v rámci super projektů, kterých jsem hrdě součástí. Vážím si transparentnosti, férovosti a skvělé informovanosti, které jsou klíčovým faktorem pro nastavení těch správných očekávání. No a nakonec nejde opomenout, že náš tým tvoří parta skvělých lidí, vedle kterých je radost pracovat. UlovDomov pomohl formovat můj životní směr a já vím, že jsem si své první zaměstnání nemohla vybrat lépe.
Páči sa mi priateľské prostredie a veľmi odceňujem možnosť vyjadriť svoj názor či je pozitívny alebo negatívny.
Firma má podľa mňa veľký potenciál a rastie každý deň či po biznis stránke alebo tej ľudskej. :)
Oceňuji mladý, přátelský kolektiv, se kterým se můžeme bavit i mimo práci. Vyhovuje mi neformální atmosféra na pracovišti. Vedoucí našeho oddělení je člověk na správném místě, na kterého se mohu se vším obrátit a naprosto mu důvěřuji. Stejně tak náš tým se skládá z lidí, se kterými si rozumím (i mimo práci) a na které se mohu se vším obrátit.
Vzhledem k tomu, jak fungujeme, se někdy stává, že je nárazově člověk "zahlcen" prací, což může být mírně stresující.
Koncept firmy má potenciál a je mi potěšením na tomto projektu pracovat. Kolegové se staly mými přáteli a mohu se na ně vždy spolehnout.
Vedení firmy se stále ve své pozici "hledá". Rozhodně by bylo fajn zaměřit se na více pro zaměstnanecký přístup a rozhodně je co dohánět v komunikaci. Ústní dohody nejsou téměř nikdy dodrženy a stávají se tak planými sliby.
Zaujala / nezaujala vás firma UlovDomov.cz s.r.o.?