O čem je práce auditora?
O čem je práce auditora?
Pro leadera je důležité získat si neformální autoritu. Jiří Moser o manažerských dovednostech
Když v práci přijde neúspěch, může to být i obrovské vítězství, říká Jiří Zouhar
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

PwC již dávno není jen audit, i když stále tvoří velkou část našeho businessu. Máme i špičkové expertní týmy na daně, technologie, cyber security, udržitelnost, fúze a akvizice a spoustu dalšího. Poskytujeme komplexní služby nejvýznamnějším společnostem na trhu, start-upům i neziskovkám, takže získáš přehled o tom, jak to kde funguje. A to nejdůležitější – získáš spoustu cenných kontaktů. Zajímá tě víc? Ozvi se nám 😊

Kolektiv, popracovne akcie.
Vytahy :D
Napsáno:únor 2026

Zajímavá pracovní náplň, dobrý kolektiv, spoustu nových zkušeností, vysoká odbornost kolegů
Časová náročnost
Napsáno:únor 2026

Na teamových awaydays zjistíš, jak moc se můžeš spolehnout na kolegy i mimo kancelář.

S PwC se můžeš potkat na pracovních veletrzích po celé republice. Ukážeme ti, jak to u nás chodí, jaké máme příležitosti a proč stojí za to být součástí našeho týmu. Přijď se seznámit - těšíme se na tebe!

Chceš se hýbat? Přidej se k našim sportovním týmům!

Chceš se hýbat? Přidej se k našim sportovním týmům!

Stáž u nás není jen o práci.+9

Kolektiv kolegů
Ne

Možnost kariérního postupu
V PwC se dvakrát do roku sbírá zpětná vazba, takže člověk má poměrně jasný obrázek o tom, jak si stojí. Na základě téhle zpětné vazby pak probíhají rozhovory o dalším směru a kariérním posunu. Pokud děláš, co máš, a výsledky jsou vidět, tak kariérní posun většinou není problém. Je ale fér říct, že hodně záleží na konkrétním týmu — některé týmy podporují růst přirozeně a transparentně, zatímco jinde je to trochu pomalejší a konzultanty si tam drží déle.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?
Zkušenosti a přístup
Časový tlak
Napsáno:leden 2026

Vsichni jsou velmi napomocni a zaroven schopni vykonavat svou praci. Mam vysokou miru autonomie a mohu rozvijet sve schopnosti. Ja mladsi ocenuji a radu akci, ktere jsou jak na urovni oddeleni, tak na urovni zamestnavatele.
Konkurencni zamestnavatele bezne nabizeji 13. nebo 14. plat. Ocenil bych ergonomicke zidle, stoly na stani a monitory alespon s qhd rozlisenim.
Napsáno:leden 2026

Stabilní pracovní doba a pružná v případě potřeby. Poloha firmy u metra (pravda, stanice je momentálně v rekonstrukci).
Procesy uvnitř firmy. Výhodnost systému benefitů není v souladu s pracovním poměrem na dobu určitou.

Firma umožňuje zapojování se do úkolů se vzrůstající náročností. Zabývá se některými tématy, která nejsou z podstaty snadná a jejichž řešení vyžaduje vysoké nároky na zaměstnance.

Práci bez přesčasů
Moje konkrétní zkušenost je taková, že práce přesčas není obvykle třeba. Pokud ano, mohou se na ni přihlásit dobrovolníci z Vašeho týmu. Tato zkušenost se týká konkrétní pozice v konkrétním projektu a není zkušeností univerzální.
Napsáno:říjen 2025

Remove job
I worked for AppDev (a group of software engineers in Prague) which is just a Europe-based cheap manufacture for US PwC. Your project could be discarded basically anytime (and you with it), because US management run out of money (for some unknown reason to me). The management is obsessed by micromanaging developers through Azure DevOps and story points. You spend a lot of time on useless meetings. For US managers, you are just disposable resource in an Excell sheet. Most of my colleagues were either below average devs with not so much technical knowledge, or cheap developers from India with quality equal to their price. Overall, it was pathetic, and I would recommend any decent developer to go anywhere near PwC.
Napsáno:září 2025

oceňuji práci z domova, časovou flexibilitu
IT potíže většího charakteru při přechodu z windows 10 na windows 11, kdy se nedařilo poměrně dlouho problém vyřešit. Za mě školení hodně rychlé a ne moc intuitivní k zadanému projektu.
Napsáno:září 2025

Nejvíc jsem spokojen s teamem, kolegy a tasky, které mám a že se můžu neustále něčemu učit.
Benefity by mohly být lepší a mít větší výběr
Napsáno:leden 2024
Zaujala / nezaujala vás firma PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?