O čem je práce auditora?
O čem je práce auditora?
Pro leadera je důležité získat si neformální autoritu. Jiří Moser o manažerských dovednostech
Když v práci přijde neúspěch, může to být i obrovské vítězství, říká Jiří Zouhar
Kariérní postup+9

PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

PwC již dávno není jen audit, i když stále tvoří velkou část našeho businessu. Máme i špičkové expertní týmy na daně, technologie, cyber security, udržitelnost, fúze a akvizice a spoustu dalšího. Poskytujeme komplexní služby nejvýznamnějším společnostem na trhu, start-upům i neziskovkám, takže získáš přehled o tom, jak to kde funguje. A to nejdůležitější – získáš spoustu cenných kontaktů. Zajímá tě víc? Ozvi se nám 😊

Oceňuji možnost učit se stále nové věci. A velkým plusem je skvěle fungující kolektiv.
Mínusem je trochu slabší platové ohodnocení a v určitých ohledech i anonymita korporátu (například zrovna plat).
Napsáno:leden 2021

Neférový přístup. Nepřátelské a nepříjemné prostředí. Neustálé obhajování a dokazování své práce.
Napsáno:únor 2021

Na teamových awaydays si zkusíš, jak moc se můžeš na své kolegy spolehnout v jiných než pracovních situacích.

S námi se můžeš potkat na několik pracovních veletrzích v Česku, kde vám práci v PwC rádi blíže představíme a seznámíme se i s vámi.

Po práci nacházíme společné koníčky.

Po práci nacházíme společné koníčky.

V PwC nás je přes 1700. Společná snídaně je jedna z mnoha příležitostí, jak se seznámit napříč teamy, networkovat a užít si s kolegy chutnou snídani.+9

Prace v pwc je narocna, ale da cloveku spoustu zkusenosti
Atmosfera v pwc se pomerne zmenila. Clovek neustale musi obhajovat co delal, na audit je velice malo casu, tudiz se tak nejak automaticky predpoklada, ze to clovek vsechno dela o vikendu a po nocich. Neexistuje zde zadny work-life balance a clovekem se zde jedna jako s robotem, nezajem o nejake osobni zalezitosti, klient je nejdulezitejsi. Z firmy odchazi velke mnozstvi lidi, nabira se mensi pocet, vetsinou ne uplne dobre kvalifikovanych nebo lide z vychodu Evropy, cimz vznika dalsi tlak na soucasne zamestnance. Navic lide jsou nuceni do rychleho tempa na zakazkach, ze se nestihaji moc zamyslet nad danou problematikou a tudiz jim ta prace nedava ani smysl.
Napsáno:únor 2022

PwC is a very good employer. I am very satisfied with the company mainly because they can appreciate quality.
I've only been with the company for one year so far, I'm not dissatisfied with anything.
Napsáno:listopad 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?
neférové jednání
neférové jednání
Napsáno:prosinec 2024

U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?