O čem je práce auditora?
O čem je práce auditora?
Pro leadera je důležité získat si neformální autoritu. Jiří Moser o manažerských dovednostech
Když v práci přijde neúspěch, může to být i obrovské vítězství, říká Jiří Zouhar
Kariérní postup+9

PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

PwC již dávno není jen audit, i když stále tvoří velkou část našeho businessu. Máme i špičkové expertní týmy na daně, technologie, cyber security, udržitelnost, fúze a akvizice a spoustu dalšího. Poskytujeme komplexní služby nejvýznamnějším společnostem na trhu, start-upům i neziskovkám, takže získáš přehled o tom, jak to kde funguje. A to nejdůležitější – získáš spoustu cenných kontaktů. Zajímá tě víc? Ozvi se nám 😊

Firemní atmosféra v kostce

Schopnost pochválit78 %
Férovost81 %
Důvěra81 %
Celková spolupráce82 %

V PwC nás je přes 1700. Společná snídaně je jedna z mnoha příležitostí, jak se seznámit napříč teamy, networkovat a užít si s kolegy chutnou snídani.

Snažíme se, aby byl první den pro každého exkluzivní zážitek, na který bude dlouho vzpomínat.

Fair play u nás platí při práci i zábavě.

Fair play u nás platí při práci i zábavě.

O čem je práce auditora?+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

62 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1213 %

Možnost kariérního postupu
doporučuje 62

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 59

In Prague office there are employees of more than 20 different nationalities. Communication with clients is in their preferred language (most often Czech or English) and the internal work done is mostly in English. Moreover, the PwC has offices almost everywhere globally - it is often necessary to actively communicate with these offices.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 58

Vetsine pracujicich lidi v auditu/advisory je do 30 let.

Zaujala / nezaujala vás firma PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?