Velmi oceňuji možnost skloubení soukromého a pracovního života, vstřícnost a lidskost nadřízených, kteří v případě problému podají pomocnou ruku. Cením si i spolupráce mezi jednotlivými odděleními. Co je kladem pro mě v mé práci je to, že si vážím možnosti pracovat s úžasnými vědci a pomáhat jim posouvat poznání. Jako velký bonus i benefity: 25 dní dovolené, home office, stravenky, sportovní kartu, pružnou pracovní dobu. Spolu s dobrým a přátelským kolektivem je pro mě příjemné zde pracovat a do práce se těším. Co je negativem je vysoká administrativní zátěž, ale to je všude ve veřejné sféře a díky covidové době se vše posouvá k elektronizaci velmi rychle.
Vysoká administrativní zátěž- nyní díky době covidové se rychle mění vše směrem k elektronizaci. Dále je horší parkování v okolí - TESCO a Kaufland nás zatím zachraňují, ale je zde dobré dopravní spojení a těším se až bude dostavěná trať šaliny.
U této firmy máme ještě 25 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?