Masarykova univerzita image

Masarykova univerzita

Terciární vzdělávání

dobrý pracovní kolektiv, práce v pohodě, množství se dá dobře zvládnout, jsou i dny, kdy má člověk celkem pohodu
Napsáno:červen 2022

Hodnocení pro Ústav vypočetní techniky: Mnoho skělých lidí Velké množství systému a projektů ke kterým se je možné dostat Různorodý hardware Nové technologie Kanceláře i práce z domu Flexibilní pracovní doba
Hodnocení pro Ústav vypočetní techniky: Velké množství práce za neadekvátní platební ohodnocení Vedení místo navýšení odborného personálu přidá raději manažery Nulová podpora pro karierní růst nebo změnu pracovní pozice Stresující prostředí z důvodu značného pracovního vytížení a zodpovědnosti Zkušení lidé odcházejí, nejsou nahrazováni a práce pak dopadne na zbývající, už tak vytížený personál Vedení dělá rozhodnutí které značně zvyšuje procesní (a byrokratickou) zátěž aniž by mělo personální obsazení pro pokrytí práce navíc kterou to přinese
Napsáno:květen 2022

- příjemné pracovní prostředí podporující kreativitu a možnost vyjádřit vlastní názor - skvělá spolupráce mezi lidmi - možnost práce z domova - ochota vedoucího vyjít vstříc a na všem se domluvit
- někdy trvá trochu déle než se navržené změny projednají a nakonec implementují, je to ale do značné míry specifikum akademického prostředí
Napsáno:duben 2022

Work-life balanc, odpovědnost, smyslupná práce
Odtrženost od výsledků své práce, trochu kolos, chybí kvalitní HR směřování a péče o zaměstnance.
Napsáno:březen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Masarykova univerzita?
Velice příjemný kolektiv lidí, zajímavé pracovní prostředí, možnost pružné pracovní doby, 6 týdnů dovolená
Hlavně zlepšit komunikaci mezi nadřízeným a zaměstnancem.

Příležitost využít cizí jazyky
Nachází se zde mnoho zahraničních pracovníku z celého světa a angličtina je na denním pořádku jak ústně tak emailem.
Napsáno:prosinec 2021

Slušné podmínky k práci, ale toxické prostředí co se vztahů týká.
Občas mi vadí přístup nadřízených, kteří k zaměstnancům přistupují z pozice síly a nadřazenosti.
Napsáno:září 2021

work-life balance stabilní firma

Klidnou práci
- prostředí, kde lze najít work-life balance - nespěchá se - objem práce minimální v porovnání s komerčními firmami

Uplatnění pro starší 50 let
- vyšší věkový průměr zaměstnanců - stačí povrchní znalost moderních technologií - nejedná se o dravé prostředí, kde by často docházelo ke změnám (interních systémů)
Napsáno:září 2021

Otevřené prostředí, které umožní samorealizaci a dovolí skloubit prási se soukromým životem, aby ani jedna stránka netrpěla.
Velká fluktuace zaměstnanců a spolupráce s některými namyšlenými lidmi, kteří nerozumí problematice a vynucují nesmysly.
Napsáno:červenec 2021

Možnost akademického růstu a skloubení se studiem, zajímavé mezinárodní projekty a spolupráce, pěkné pracovní prostředí, 6 týdnů dovolené.
Mnoho různorodé agendy a málo specializace. Trocha byrokracie. Platová stagnace.
Napsáno:květen 2021

Vzdělávání zaměstnanců
Napsáno:červen 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Masarykova univerzita?