Pohádka z Nošovic
Práce procesního inženýra
Benefity v Hyundai
Benefity v Hyundai
Smysluplná práce+6

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Jsme jediným výrobním závodem automobilky Hyundai v Evropské unii a produkujeme 3 zcela klíčové modely - i30, Kona, Tucson. Denně vyrobíme až 1500 aut a v rámci světového koncernu Hyundai máme výborné postavení. Nicméně, tu nejdůležitější roli u nás zastávají naši lidé. Jsme rádi, že se o ně můžeme postarat tak, jako to umí málokde a těší nás, že se nám podařilo vytvořit prostředí, ve kterém panují velmi dobré vztahy.

Hyundai Academy
plat
Z oddělení:Nákup
Napsáno:prosinec 2017

Přímost, rozhodnost, štědrost a vstřícnost.
více vozů Hyundai na českých silnicích.
Napsáno:leden 2018

Divize Nákupu a zakázek

Divize Nákupu a zakázek

Kvalita

Kvalita

Administrativa

Administrativa

Pohádka z Nošovic +6

Půlroční odměny, stravování, čistotu na hale i okolí, spolehlivost lidi z asministrativy
Možná by mohli být platy o něco vyšší
Napsáno:leden 2019

Neni pro rodinu,zenam nevychazi vstric pri uprave pracovni doby

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?
Oceňuji benefity, dostatek volného času na mimopracovní aktivity, centrum zdraví, kde probíhají různé sportovní lekce, které navazují na konec pracovní doby, umístění kanceláří s luxusním výhledem na Prašivou a Lysou horou, to nemá jen tak někdo ;)
Umístění korejských koordinátorů na pozice, ve kterých nejsou schopni poradit/nemají přehled/nerozumí tomu, co děláme/nerozumí anglicky = velmi těžká komunikace.
Napsáno:srpen 2019

Měla jsem možnost poznat novou kulturu.Firma se opravdu snaží zajistit zaměstnancům čisté pracovní prostředí.
Napsáno:srpen 2019

Prošel jsem za svou kariéru 3 firmami, všechny to byly relativně malé české firmy. Oproti tomu HMMC má neuvěřitelný systém benefitů a příležitostí k růstu. Jsem na své pozici spokojen a cítím, že mě posouvá kupředu. Někdy je to sice složitější s korejským vedením, nicméně je třeba se přizpůsobit. Za mě jednoznačně zatím nejlepší společnost, alespoň co se pozice v administrativě týče.
Systém hromadné dopravy i pro lidi z administrativních pozic neexistuje. Trochu mi vadí velké open office kanceláře, někdy je těžké se soustředit, když je kolem velký ruch.
Napsáno:květen 2020

Benefity, Rehabilitační centrum, až 3 výplaty navíc
Pouze 1 homeoffice týdně
Děkujeme se komentář a ocenění našich bonusů a benefitů. Homeoffice je u nás nenárokovým benefitem, firma nabízí možnost čerpat až 48 dní HO ročně, záleží na charekteru práce a samozřejmě také domluvě s nadřízeným.
Napsáno:leden 2024

Zajímavé benefity, včetně nepěžních...
Občas spolupráce mezi jednotlivými odděleními v korporátu...
Jsme rádi, že vás oslovují i jiné benefity než jen peněžní, snažíme se je neustále vylepšovat. Otázka je, co to pro vás vlastně znamená? Centrum zdraví s rehabilitacemi, masážemi nebo fitkem a trenéry? Možnost vyhrát auto s plnou nádrží na víkend? Nebo využít firemní psycholožku či koučku? Je toho opravdu hodně, co firma poskytuje – více informací najdete na našich stránkách. Co se týče spolupráce, ve firmě pracuje přibližně 3000 zaměstnanců na různých odděleních a bylo by to až příliš jednoduché, kdyby šlo všechno hladce 😉.
Napsáno:prosinec 2024

Služební vozidlo Auto k pronájmu Služební notebook Flexibilní pracovní doba Home office
Někteří korejští koordinátoři občas neznají evropskou kulturu a je složitější komunikace a schvalování. Některé systémy oficiální komunikace jen v korejštině.
Děkujeme za váš komentář a zpětnou vazbu. Velmi si vážíme, že oceňujete benefity jako služební vozidlo, auto k pronájmu, služební notebook, flexibilní pracovní dobu a možnost home office. To vše jsou aspekty, které se snažíme poskytovat, abychom našim zaměstnancům usnadnili pracovní i osobní život. Chápeme, že někdy mohou nastat výzvy v komunikaci s některými korejskými koordinátory, zejména pokud nejsou vždy dostatečně seznámeni s evropskou kulturou. Pracujeme na tom, abychom zlepšili tuto komunikaci a usnadnili procesy schvalování. Víme také, že některé systémy pro oficiální komunikaci jsou v korejštině, což může představovat překážku. Děkujeme za vaši trpělivost a cenné podněty, které nám pomáhají zlepšovat naše procesy.
Napsáno:prosinec 2024

U této firmy máme ještě 72 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?