Pohádka z Nošovic
Práce procesního inženýra
Benefity v Hyundai
Benefity v Hyundai
Smysluplná práce+6

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Jsme jediným výrobním závodem automobilky Hyundai v Evropské unii a produkujeme 3 zcela klíčové modely - i30, Kona, Tucson. Denně vyrobíme až 1500 aut a v rámci světového koncernu Hyundai máme výborné postavení. Nicméně, tu nejdůležitější roli u nás zastávají naši lidé. Jsme rádi, že se o ně můžeme postarat tak, jako to umí málokde a těší nás, že se nám podařilo vytvořit prostředí, ve kterém panují velmi dobré vztahy.

Dobře placená práce, necitím se po pracovní době úplně přetížen, fajn kolegové, dlouhodobá jistota
Pozitivnější přístup k home officům. Nakonec ho dostaneme, ale těch řečí kolem toho
Děkujeme za zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete dobrou mzdu a pracovní jistotu – v těchto oblastech se opravdu snažíme patřit k nejlepším. Těší nás, že se po práci cítíte v pohodě a máte skvělé kolegy. Co se týče home office, chápeme, že to může být někdy komplikované, ale jsme rádi, že ho nakonec můžeme využívat.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:prosinec 2024

Oceňuji stabilitu a jistotu zaměstnání. Pravidelně se navyšuje plat, což je úžasné a v dnešní době, kdy se neustále vše zdražuje, je to naprosto žádoucí. Benefity jsou skvělé a málokde je tak moc benefitů, toho si vážím. Zaměstnavatel se neustále snaží zpříjeňovat v práci prostředí, stravování a celkově další záležitosti nebo benefity. Jsem hrdá na svého zaměstnavatele.
Celkově jsem spokojena. Možná systém osobního hodnocení není tak úplně něco, s čím bych souhlasila. Ale chápu, že to je celkem složitá věc, jak ji správně a nejférověji nastavit.
Děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Velmi si vážíme, že oceňujete stabilitu a jistotu zaměstnání u nás, stejně jako pravidelné navyšování platů, což je v dnešní době opravdu důležité. Jsme rádi, že benefity, které nabízíme, jsou pro vás hodnotné – snažíme se, aby jich bylo co nejvíce a aby skutečně přispívaly k vaší spokojenosti. Také nás těší, že vnímáte naše snahy o zlepšení, na kterých stále pracujeme. Vaše hrdost na zaměstnavatele je pro nás velkou motivací. Co se týče osobního hodnocení, plně rozumíme, že je to složitý proces, který je třeba neustále vylepšovat, aby byl co nejférovější a nejefektivnější. Děkujeme za váš názor a budeme se i nadále snažit systém přizpůsobovat tak, aby vyhovoval všem.

Divize Nákupu a zakázek

Divize Nákupu a zakázek

Kvalita

Kvalita

Administrativa

Administrativa

Pohádka z Nošovic +6

benefity, firemní kultura, příjemné prostředí
občas zbytečné formality
Dobrý den, děkujeme, že vnímáte pozitivně naši kulturu, prostředí a benefity. 😉 Ano, občas se objevují formality, které mohou zdržovat nebo být nepříjemné, ale někdy jsou nutné.
Z oddělení:Právo
Napsáno:prosinec 2024

Benefity Centrum zdraví a rehabilitace pro zaměstnance Možnost seberealizace Flexi pracovní doba
Děkujeme za samá pozitiva 😉.
Napsáno:prosinec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?
kolektiv, náplň práce, mimopracovní aktivity, benefity
nic závažného mě nenapadá
Děkujeme za reakci. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí 😉.

Kolektiv
Uvítal bych více zeleně (ovocných/okrasných stromů a keřů) v areálu firmy.

Automobilový průmysl je sám o sobě dynamický, přináší tedy už ze své podstaty stále nové technologie a příležitosti k učení se novým věcem. Taky s ohledem na to, že jde o korejskou firmu, je zde stále probíhající změnové řízení, ať už na automobilech samotných, tak i v procesech. Pro někoho to může být odrazující, kdo ale nemá rád stereotyp, ten se tady nudit nebude.

Příjemné pracovní prostředí
Firma investovala do kompletní revitalizace odpočinkových zón, jídelen, kancelářských prostor, atd. V prostorách firmy je udržován pořádek a čistota.
Děkujeme za reakci. V areálu se poměrně pečlivě snažíme udržovat naši zeleň a okolí včetně stromů, okrasných zahrádek apod. Námět na novou výsadbu, zvážíme.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:prosinec 2024

mzda, benefity, prostředí a lidi, kteří tady pracují
přílišná byrokracie někdy
Děkujeme za názor. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí. Je pravdou, že pracujeme v korporátním prostředí, a to sebou někdy nese více administrativy a procesů, ale snažíme se s tím pracovat.

velká fůra benefitů
8.5 hodiny pracovní doba v administrativě letní a zimní odstávka - nucené volno
Děkujeme za názor. Velká fůra benefitů se hned tak nevidí, že? 8,5hodinovou pracovní dobu mají všichni zaměstnanci, kteří nepracují na směny. Vzhledem k tomu, jak funguje naše výroba, jsou plánované odstávky nutností. I přesto však existuje prostor pro to, aby si zaměstnanci po domluvě s vedoucím vybrali část dovolené podle svých představ.
Napsáno:prosinec 2024

Spousta zajímavých benefitů, popracovní sportovní vyžití, přesčasy do platu nebo volna, skvělý kolektiv,
Neskutečné byrokratické systémy nastavené Korejci Spoustu blokací ze strany IT
Děkujeme za pozitivní komentáře. Ano, administrativa a nastavení procesů jsou na vyšší úrovni, jsme si toho vědomi a snažíme se s tím pracovat. IT bezpečnost patří mezi naše priority, proto se stává, že některé stránky nebo přístupy nejsou povoleny.
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:listopad 2024

Nepřeberné množství benefitů z různých oblastí a skvělá péče o zaměstnance. Možnost skloubit pracovní a soukromý život. Nadstandartní bonusy.
Děkujeme za reakci. Snažíme se nabídnout našim zaměstnancům benefity, které ocení, ale také finanční odměnu, kterou si zaslouží.
Napsáno:červen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?