Pohádka z Nošovic
Práce procesního inženýra
Benefity v Hyundai
Benefity v Hyundai
Smysluplná práce+6

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Jsme jediným výrobním závodem automobilky Hyundai v Evropské unii a produkujeme 3 zcela klíčové modely - i30, Kona, Tucson. Denně vyrobíme až 1500 aut a v rámci světového koncernu Hyundai máme výborné postavení. Nicméně, tu nejdůležitější roli u nás zastávají naši lidé. Jsme rádi, že se o ně můžeme postarat tak, jako to umí málokde a těší nás, že se nám podařilo vytvořit prostředí, ve kterém panují velmi dobré vztahy.

Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce69 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

70 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 6225 %
Za moji práci mě platí slušněříká 7028 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 7530 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 2611 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 208 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 114

Považuji za vhodnou firmu pro lidi, kteří hledají jistotu a stabilitu. Nabízí čisté pracovní prostředí v kolektivu z možností pracovního růstu a pravidelný příjem. To zaměstnancům poskytuje větší pocit jistoty do budoucna.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

doporučuje 112

Pro práci na výrobní lince vám stačí jen trochu manuální zručnosti. Trochu přemýšlet nad tím co a jak dělám. A dobrá fyzická kondice. Krom toho raději nic víc.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Řád a pravidla
doporučuje 94

Jelikož zaměstnavatel spadá pod již několik desetiletí fungující korporát globálního rozsahu, neobejde se práce bez nutnosti existence, dodržování a dohledu na dodržování zavedených norem a pracovních postupů. Navzdory tomu, že tyto normy mohou leckomu připadat svazující, poskytují na druhou stranu jasné vodítko a i určitou formu úlevy od nerozhodnosti a ujištění, že je správný postup zajištěn a kontrolován více stranami a člověk se nemusí cítit pod zbytečným tlakem, že musí sám činit všechna důležitá ad-hoc rozhodnutí.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 77

Dbá se na to, aby zaměstnanec nevykonával opakovaně jediný druh práce (záleží na pozici, ale do určité míry to platí jak pro operátory výrobní linky tak i pro zaměstnance pracující z prostředí kanceláře). Dále se jedná o poměrně flexibilního zaměstnavatele, který se snaží držet krok s konkurencí a zavádět nové technologie a pracovní postupy. Zaměstnanci mají možnost účastnit se na půlroční bázi vzdělávacích kurzů, které zaměstnavatel nabízí (software, cizí jazyk, měkké dovednosti).

Chci si přečíst další upřesnění od 3

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 74

Dbá se tam na čistotu a odpočinkové zony působi přijemně.

Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?