Pohádka z Nošovic
Práce procesního inženýra
Benefity v Hyundai
Benefity v Hyundai
Smysluplná práce+6

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Jsme jediným výrobním závodem automobilky Hyundai v Evropské unii a produkujeme 3 zcela klíčové modely - i30, Kona, Tucson. Denně vyrobíme až 1500 aut a v rámci světového koncernu Hyundai máme výborné postavení. Nicméně, tu nejdůležitější roli u nás zastávají naši lidé. Jsme rádi, že se o ně můžeme postarat tak, jako to umí málokde a těší nás, že se nám podařilo vytvořit prostředí, ve kterém panují velmi dobré vztahy.

Jsem nejvíce spokojena s možností osobního a profesního rozvoje, které společnost nabízí. Oceňuji také atraktivní benefity, příjemné pracovní prostředí a skvělý kolektiv, který vytváří motivující atmosféru pro každodenní práci.
Jsem se vším spokojená.
Tak to nás velmi těší, děkujeme za hezký komentář 😉. Na zajímavých vzdělávacích kurzech a rozvojových aktivitách stále pracujeme a posouváme je dál k vaší spokojenosti, stejně jako postupně rekonstruujeme vnitřní prostory v celé společnosti. Jsme rádi, že se v nich cítíte dobře. Ale bez lidí by to nebylo ono, ti tvoří atmosféru, která je podporující a přátelská.
Napsáno:prosinec 2024

Pouze mzda je trošku nadstandardní oproti jiným v tomto kraji.
V rámci výrobní linky jste pro vedení pouze číslo. Nikoho nezajímá váš soukr. život, platový postup, nebo třeba jestli chcete v průběhu 2 hodin na WC. Jste prostě robot. Jo a na přestup s Agentury pod kmen... tak na to zapomeňte. Vyškemral jsem si to po 6 letech a to jsem nebyl nikdy na nemocenské, chodil na přesčasy a úkoly plnil na 100%.

Pro práci na výrobní lince vám stačí jen trochu manuální zručnosti. Trochu přemýšlet nad tím co a jak dělám. A dobrá fyzická kondice. Krom toho raději nic víc.
Dobrý den, děkujeme za názor a reakci. Chápeme, že to tak někdo mohl vnímat, ale některá fakta uvedeme na pravou míru. Aktuálně nejsou ve firmě zaměstnanci vedeni pod agenturou déle jak 3 roky. Kariérní i mzdový postup je známý a poměrně transparentní, zejména finance se zvyšují každý rok díky kolektivní smlouvě. V roce 2023 se navýšilo v průměru 11,7% (3 100-4 000 Kč), v roce 2024 to bylo v průměru 7,8% (2 300-3 000 Kč), plus navíc mimořádný bonus za oba roky 40 000 Kč. V přístupu k operátorům se snažíme naše vedoucí vzdělávat a vést je k tomu, aby pravidelně se svými lidmi komunikovali a věnovali pozornost jejich problémům. Možnost odchodu na toaletu je možná po výměně s vedoucím nebo zástupcem. To, že to nešlo v daný moment mohlo být tím, že nebyl, kdo by Vás nahradil v té chvíli. A navíc přestávky jsou nejpozději po 2 hodinách.
Napsáno:říjen 2024

Divize Nákupu a zakázek

Divize Nákupu a zakázek

Kvalita

Kvalita

Administrativa

Administrativa

Pohádka z Nošovic +6

Váží si svých zaměstnanců. Benefity: cca 3 měsíční platy navíc za rok, centrum zdraví (rehabilitace, fitness). teambuildingy, atd.
Flexibilita výběrů dovolených. Člověk je vázaný na celozávodní dovolené. Možnost výběru např 2-týdenní dovolené mi celozávodní je takřka nemožný.
Děkujeme za reakci a ocenění našeho zájmu o zaměstnance. Je pravda, že většina našich zaměstnanců je limitována termínem výběru dovolené, ale tento termín je znám dopředu a v průběhu těchto 14 dní nejste rušeni.
Napsáno:duben 2024

Spousta nadstandartních benefitů pro zaměstnance oproti okolním firmám. Máme fitko, rehabilitace, teambuildingy, sportovní a zábavné akce a hodně finančníc bonusů a ohodnocení. A nové moderní krásné kanceláře.
Děkujeme za komentář, jsme rádi že využíváte benefity a oceňujete fitko a rehabilitace.
Napsáno:duben 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?
Určitě oceňuji zajímavé benefity i každoroční bonusy. Myslím také, že máme moc fajn tým i kolegy, takže se i náročné chvíle snášejí hned o něco lépe. Navíc máme nyní krásné nově zrekostruované kanceláře, ve kterých se hned pracuje lépe.
Zatím se dá říct, že jsem poměrně spokojená. Možná mě jen občas trochu irituje systém "pětiminutovek", ve kterých si pípáte příchody a odchody, jelikož jsou nastaveny spíš v neprospěch zaměstnance.
Děkujeme za vaši reakci, jsme rádi, že se cítíte dobře nejen v týmu, ale také v našich nových kancelářích :). Flexibilita pracovní doby se v naší společnosti za posledních několik let výrazně posunula. Původně jsme měli docházku zaokrouhlovanou po 15 minutách, takže posun na 5 minut je citelný. Také se nám zvýšila možnost flexibilní docházky u THP pozic, pevný základ je nyní od 9-13h.
Napsáno:duben 2023

Příjemné pracovní prostředí. Přátelské prostředí. Výborné korejské menu. Finanční bonusy.
Délka pracovní doby.
Děkujeme se ocenění naší společnosti, prostředí a bonusů. Pracovní doba v administrativě je u nás flexibilní, se základem od 9 - 13h, 8,5h denně, hodiny se sledují na konci měsíce. Flexibilní pracovní doba Vám tak nabízí rozvrhnout si své dny i úkoly tak, aby Vám to co nejvíc vyhovovalo. Pokud dojde k přesčasu, je u nás proplácen.
Z oddělení:Stavební práce

Čistota, jídlo
Povyšování nadřízených, žadna pochvala ale při chybě to davali vyžrat. Díra ve smlouvě tkz. dočasné přidělení takže na nemocenske se vás zbavi po 2 měsících.

Příjemné pracovní prostředí
Dbá se tam na čistotu a odpočinkové zony působi přijemně.
Napsáno:duben 2023

Benefity, vzdělání, školení, mentoring, stravování, firemní prostředí + kultura, moderní kanceláře.
Absence HO pro naše oddělení
Napsáno:duben 2023

Bonusy do mzdy, možnost HO, flexibilní pracovní doba, fajn kolegové, levné obědy, centrum zdraví
8,5h pracovní doba, nejsou příspěvky na vlastní dopravu
Napsáno:duben 2023

Množství benefitů, příspěvky na jídlo
Mnoho věcí se vyžaduje a pak dělá na poslední chvíli
Napsáno:duben 2023

Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?