Práci v obchodě bych jako nesmírně zajímavou zkušenost. Billa jako taková, jako společnost, neustále přichází se spoustou výborných nápadů a inovací, které se ovšem do praxe velmi těžko aplikují, protože a to si přiznejme, jde jí zejména o ziskovost, a momentálně se mi tak jeví jako největší potíž, protože došlo k několika vlnám zvyšování mezd, navíc po dlouhých letech, snaha dostat své peníze každý měsíc investované do zaměstnanců zpět nejlépe dvakrát.
Paradoxně bojácnost odlišit se při snaze stát se lídrem trhu. Zejména co se týká zaměstnaneckých benefitů či dalšího navýšení mezd.
Jak by mi to sedlo ve společnosti BILLA, spol. s r. o.?
Kvalita práce mnohdy zboží i materiál mají kvalitu na nízké úrovní i přes tvrzení v reklamách a na prodejnách. To jakým způsobem se nabírají noví zaměstnanci s tím že na stále a pevné zaměstnance se přitom přihlíží jako na odpad, i když je jasné že bez těchto věrných zaměstnanců by pobočky neměli šanci se udržet, proto bych víc oceňoval a zvedal platy tem co drží ne těm co zrovna přišli a jsou noví. Příklad: Prodavačka co děla už deset let pracuje za 13 000 čistého,zatím co prodavačka za stejnou práci co přišla teď dostane 18 000 čistého. Jen příklad z mé pobočky, kdyby někdo chtěl tvrdit že to tak není.
Jsme na českém trhu už více než 30 let
Celoroční soutěž mezi prodejnami - BILLA Cup
Snídaně s nováčky na centrále