Více než 250 prodejen
Centrální sklad Modletice u Prahy
Netradiční benefity+9

BILLA, spol. s r. o.

Maloobchod s převahou potravin

Jediné co je na této společnosti dobré je jídelna.
Nefér jednání, na pohovoru slíbili 2x týdně HO, flexibilní pracovní dobu, navýšení platu po zkušební lhůtě. Nic nedodrženo, pracovní doba je pohyblivá, jsou tady píchačky, HO max 1x týdně, navýšení platu se nekonalo ani po zkušební lhůtě ani při nabídnutí prodloužení smlouvy bez odůvodnění. Nadřízení si nestojí za svým, skáčou tak jak se zrovna hodí vedení ze sousední země, za ničím si nestojí. Věci se dělají zásadně na poslední chvíli, úkoly připrav něco do druhého dne do rána jsou na denní bázi. Když jsem potřebovala jít o 30 minut dřívě pro dítě do školky (1x za půl roku) byl to problém a nechtěli mne pustit. Nadřízení své chyby a nepezornost hází na své podřízené. Ve společnosti se s vámi ostatní baví/nebaví dle toho na jakém jste work levelu, od určité výše vám odmítají odpovědět na email a sdílet s vámi pracovní informace když si myslí, že na ně nemáte nárok je vědět i přes to že máte od svého nadřízeného řečeno, že máte ten projekt vyřešit. Firma sídlí ve skladech a když na 2 měsíce nastal problém s parkováním postavila se k tomu tak, že to je náš osobní problém a nechápala proč by tomu měla věnovat pozornost, můžete přeci jezdit do práce MHD busem z Opatova a to že polovina firmy nejezdí z Prahy je nezajímalo.
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Napsáno:před více než 6 měsíci

Výplata včas ,benefity ,stravenky ,práce mě baví, možnost růstu
Vedoucí filiálky,někteří kolegové, nestálá prac.doba , na jednoho i docela dost práce (ale jeden plat) ,nikdo se vám nevěnuje kdyby jste měli zájem o lepší pozice, školení ,nikdo neřeší vaše nápady či požadavky ke zlepšení systémů práce a celkově,nikoho nezajímá váš osobní život
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky

Jsme na českém trhu už více než 30 let

Jsme na českém trhu už více než 30 let

Celoroční soutěž mezi prodejnami - BILLA Cup

Celoroční soutěž mezi prodejnami - BILLA Cup

Snídaně s nováčky na centrále

Snídaně s nováčky na centrále

Rozmanitá školení, která si užijete+9

Billa nedocení vůbec nic, musíte držet sortiment a zároveň ztráty, takže když se něco neprodává, je to špatně, ale objednat to musíte, protože to musí být. Třeba úsek čerstvého, tam je potřeba alespoň tři lidi na směnu (lahůdky, sýry, pečivo, maso) proto píšu alespoň. Kolikrát to musí obsluhovat dvě. KDyž není napečeno - je problém, ale musí pekařka vypomáhat za pultem, aby nebyly fronty. Dále přestávky, 14ti hodinové směny, ve kterých máte dvě hodiny přestávky odečtené, ale nikdy, opravdu nikdy není možné dvě hodiny sedět na kuchyňce, protože na to tam prostě není čas. Práce by to špatná nebyla, sortiment zboží taky dobrej, ale obsazovat úseky je masakr. A pak když se mají střídat dovolené... a sehnat brigádníka je taky mazec, když za ty peníze co dostávají nechtějí dělat a radši jdou do Kauflandu, kde mají daleko víc. O ostatních benefitech ani nemluvím. Katastrofa.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Plat pravidelně včas na účtu, prý je možnost různých kurzu a benefitů? Ale nevím jak mimo Pražských.
Bille, kde jsem působil/a, se obloukem vyhýbám. Jestli se nedá někomu věřit, tak paní vedoucí. Otřesné chování, které je skutečné a ne vymyšlené, jak si myslí pan oblastní manager.

Mohou se realizovat a lecos naučit. Nemusíte mít praxi.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 6 měsíci

Výplata vždy včas
Nejlépe chtěli kdyby jeden člověk dělal práci za tři lidi a jedny peníze
Pracoval u zaměstnavatele:více než 2 roky

Ubírají zaměstnance
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Organizace a uložení zboží. Dobře pracovní nasazení všech kolegu. Naučil jsem se dělat věci líp než jiní na mé pozici
Napsáno:před více než 1 rokem

Naučila jsem se trpělivosti a úsměv v práci.
Napsáno:před více než 1 rokem

Je dobré že se v Bille pracuje krátký dlouhý týden, člověk je doma i během pracovního týdne a tak si může zařídit spoustu věcí.
Myslím si že by práce měla být lépe finančně ohodnocena. Zvlášť na úsecích mléčného a mraženého, člověk celý den lítá kolem regálů aby nikde nebyly mezery, skoro se ani nenají. Zatímco v lahůdkách vidíte jak se tam smějí a povídají nebo dokonce sedí v zázemí a u pultu je jen jeden člověk ze 3
Napsáno:před více než 1 rokem

Společnost,která si neváží lidí,něco jiného říká a něco jiného dělá,zaměstnanci jsou pro ně jen čísla.
Byl to kolektiv kolegů.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 10 let
Další
Všechny kraje (161 pozic)

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma BILLA, spol. s r. o.?