Sdílíme stejné hodnoty
Umíme se bavit při každodenní činnosti
V práci jako doma
V práci jako doma
Stabilita firmy+9

IKEA Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s nábytkem

Naše vize je vytvářet lepší každodenní život pro mnoho lidí. U nás zjistíš, co to znamená, a dozvíš se, kdo jsme, co děláme, jak a proč. Nabízíme různé pozice v Praze, Brně nebo Ostravě (obchodní domy). Zajímavé pozice najdeš také v plánovacím studiu v Hradci Králové, Českých Budějovicích nebo v Praze na Chodově. Na centrále a kontaktním centru (u nás pod názvem RCMP) v Praze na Zličíně. Těšíme se na každého, kdo věří v rovnost, respekt a spolupráci, stejně jako my.

Oceňuji že dodržoval zákoník práce. Většinou mi vyšli vstříc. A zajímavé benefity.
Napsáno:únor 2022

Mám skvělý kolektiv kolegů (je nás v týmu přes 30), všichni si pomáháme a vždycky se mám na koho obrátit. Náš manažer je úžasný, je s ním skvělá domluva, nemá žádné nesmyslné požadavky. Práce mě baví, všechno se dá v pohodě stíhat, nejsou žádné zmatky..
Pracovní doba mi úplně nevyhovuje, ale dá se přizpůsobit
Napsáno:prosinec 2021

Spolupráce v týmu

Spolupráce v týmu

Každý může být sám sebou

Každý může být sám sebou

Uplatníte se v různých profesích

Uplatníte se v různých profesích

Vtip a humor jsou nám vlastní+9

Oceňuji benefity a sílu kolegů, kteří zvládají každodenní nátlak a stres jak ze strany zaměstnavatele, tak zákazníků.
IKEA hlásá, že každý může být sám sebou, ale není to tak. Nesmíte mít barevné punčochy, protože to nová uniforma zakazuje, nesmíte mít na restauraci ani náušnice, piercing nebo nalakované nehty. Někoho si hýčkají, i když je to lempl a pracovité kolegy utahají, že raději odchází. Nemůžete se ani bránit, když jsou zákazníci bez respirátorů a kašlou vám do obličeje. IKEA prosazuje "Náš zákazník, náš pán.".
Napsáno:září 2021

Cením si flexibility, skvělého servisu v covid době, jistota, že nepřijdu o výdělek, přátelské atmosféry, možnosti růst, těším se až se po RD vrátím. Teď aktuálně oceňuji že i když jsem na RD, mám alespoň základní přehled co se v práci děje.
Napsáno:listopad 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti IKEA Česká republika, s.r.o.?
stabilita
food
Napsáno:leden 2022

Příjemný kolektvi, vedení, a peníze taky jakž takž jdou, hlavní je, že se zde dá posouvat nejen nahoru, ale taky i doprava i doleva, takže stačí ukázat, že něco umíte a nestratíte se tady
Směnovost, není zde přesně daná směnovost (kraátky dlouhý týden) čili, je občas těžké si naplánovat věci dopředu
Napsáno:září 2021

Možnost karierního rozvoje a osobního růstu. Lidský přístup k řešení problémových situací. Přístup k matkám na rodičovské.
Zbytečně velké mnoštví systému, které se přikrývají. Velikost korporátů přidává nesystematičnosti v některých procesech.
Napsáno:říjen 2021

Stabilita zaměstnavatele, podpora v případě nemoci, benefity, výplata vždy v nastaveném termínu. Být součástí tak velikého ochodního kolosu.
Lenost, neschopnost některých kolegů. Problém říct negativní věc kolegovi, který provedl chybu (tohle se přeci nedělá).
Napsáno:říjen 2021

spolupracovníci příjemní a vždy poradí jídelna na pracovišti výplata vždy v termínu
systém směn pro mne zatím záhadný, špatně se cca 2 měsíce a více dopředu plánují jiné aktivity při zaučování bych uvítala cvičné verze programů, vše se učíme " za pochodu "
Napsáno:srpen 2021

+ kantýna + stabilní společnost tzn. výplata vždy včas + někteří dobří kolegové + benefity
- neskutečné protěžování na úkor druhých - jak se někomu nelíbíte, máte prostě smůlu - soustředění na rychlost práce, nikoliv kvalitu, nesmyslné procesy - směny nemožné skloubit s osobním životem, fyzicky hodně náročné

Jednoducha prace co nevyzaduje vzdelani ani premysleni
Napsáno:srpen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma IKEA Česká republika, s.r.o.?