Oceňuji přátelský a férový přístup svého nadřízeného a volnou ruku, kterou nám dává. Všichni jsme jako jedná velká rodina :)
Vzhledem k vytíženosti a náročnosti naší práce by platové podmínky mohly být lepší. Benefity jsou fajn, ale co nemáme moc dobře doladěné je zaměstnanecká půjčka a proces jejího schvalování, který je opravdu zbytečně dlouhý. Je veliká škoda, když si zaměstnanec SG žádá o úvěr u konkurenční společnosti. Dalším nevyužitým potenciálem je parkhaus v ČB. Všichni kolegové včetně mě by jistě ocenili, kdyby mohli parkhaus využít za rozumnější cenu. Parkoviště je prázdné a nevyužité.
Essox je stabilní firma se zázemím v KB a SOGE, řada pracovníků v ní je již od samého začátku. Vedení se snaží firmu stále posouvat kupředu a je otevřené novým trendům na trhu. A i když situace během pandemie našemu oboru moc nepřála, zaměstnanci přesto dostali obvyklé finanční bonusy, byť o něco menší.
Essox by se měl více zaměřit na vzdělávání zaměstnanců a mít více žen ve vedoucích pozicích.
Oceňuji celkový přístup v rámci celé společnosti.
Na pracovišti nechybí kolegialita, spolehlivost a zodpovědnost.
Příjemnější a přátelské prostředí v ESSOXu je naprostou jedničkou.
Ani tak nevadí, ale líbila by se mi úprava pracovní doby :-)
Možnost práce z domova. Benefity (mohlo by jich být samozřejmě více).
Mzda, mzda a zase ta mzda... V dnešní době by si měl zaměstnavatel spadající do BANKOVNÍHO sektoru uvědomit meziroční inflační dopad na změnu fixních mezd a zaimplementovat do kolektivních mezd dodatek v podobě inflační doložky + dorovnat mzdy alespoň na medián České republiky.