Stabilita zaměstnavatele. Doplňkové benefity k platu. Akcie, body, stravenková karta, výhodnější hypotéka pro zaměstnance skupiny KB.
Příliš mnoho rozjetých aktivit v oblasti projektů, roztříštěnost úsilí. Dlouhodobě velmi vysoké pracovní tempo bez možnosti vydechnout, načerpat novou motivaci.
Určitě oceňuji celkovou atmosféru ve firmě. Zároveň si nesmírně vážím toho, jak se firma postavila k celé situaci během pandemie. Ve chvíli, kdy jiné firmy propouštěly, ESSOX pouze zredukoval prostory. Což souvisí s pravidelným využíváním homeofficu, který také považuji za skvělý benefit.
Firma je zkostnatělá, každá změna trvá poměrně dlouho. Změny splátek se rozjely až kvůli pandemii COVID-19, kdy to nařídil zákon.
Dobré benefity - dovolená, sick day, stravenky, možnost nákupu přes Cafeterii, finanční podpora sportovní aktivit zaměstnanců.
Podpora charitativních aktivit - sbírky pro potřebné.
Možnost pracovat z domova a skloubit osobní a pracovní život.
Hezké pracovní prostředí, káva zdarma :-) a přístup k technologických novinkám a nejnovější výpočetní technice (notebooky, telefony, internet).
Jsem optimista a hledám vždy cesty, jak práci zlepšit, jak ji usnadnit sobě i kolegům a pozitivním přístupem motivovat ostatní. Pokud něco nefunguje, hledám cestu od sebe dál jak to zlepšit.
Přístup zaměstnavatele v době pandemie.
Přechod na home-office - možné skloubit dlouhodobé náročné fyzické/zdravotní dopady C19, s pozitivními dopady do rodinného života a práci u zaměstnavatele (rozložení pracovní doby a povinností dle potřeby)
Děkuji!
Komunikace - řešíme problém na více místech místo dohromady
Neumíme být zodpovědný sám za sebe, využíváme kolektivní zodpovědnosti a to nás mnohdy zdržuje