Vítejte v Schindleru... švýcarské firmě s rodinnou atmosférou a tradičními hodnotami.
Coffee break
Coffee break
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Učit se a posouvat+9

Schindler CZ, a.s.

Výroba zdvihacích a manipulačních zařízení

Společnost Schindler byla založena před 150 lety ve Švýcarsku a od té doby stihla své působení rozšířit do celého světa. V Čechách patříme od roku 1993 k lídrům mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jednou z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Lokalita blízko metra
Nulová možnost pracovního a osobního růstu. Jednotvárnost práce
Napsáno:prosinec 2025

Klimatizace která fouká a je umístěna přímo nade mnou, benefity na důchodové připojištění by firma mohla přispívat nejméně 2000Kč na osobu.
Napsáno:prosinec 2025

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

V roce 2024 a 2025 jsme získali ocenění TOP Employer, na které jsme náležitě hrdí.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.+9

Kolegové
Nelogické týdenní reporty

Otevřená komunikace Vysoká míra podpory rozvoje Možnost uplatnění Stabilita
Nic zásadního
Napsáno:prosinec 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Schindler CZ, a.s.?
S kolegy
Neplnění slibů vedení
Napsáno:prosinec 2025

S kolegama,celý rok se mi věnuji a učí mě
Komunikace nadřízeného se mnou,absolutně neadekvátní mzdové ohodnocení , zvažuji odchod.
Napsáno:prosinec 2025

Za dobu svého působení ve firmě, která už trvá osm let, si nejvíce cením stabilního prostředí, férového přístupu a možnosti otevřeně komunikovat. Jsem spokojený s tím, že práce je rozmanitá, má jasný smysl a vidím za sebou konkrétní výsledky. Oceňuji také důvěru, kterou ve mně firma dlouhodobě má, i podporu kolegů, na které se můžu spolehnout. Mezi benefity, které mi dávají největší hodnotu, patří flexibilita v plánování práce, příležitosti ke vzdělávání, kvalitní zázemí a celkově příjemné pracovní prostředí. Za osm let jsem se naučil efektivně komunikovat s klienty, lépe pracovat pod tlakem, plánovat priority a získal jsem technické i praktické zkušenosti, které člověk získá jen praxí. Na své práci oceňuji především to, že mě posouvá dál, je různorodá a má smysl.
Přestože jsem s mnoha oblastmi ve firmě dlouhodobě spokojený, vidím i několik míst, která by se mohla zlepšit. Nejvýraznějším tématem je pro mě platové ohodnocení, které už delší dobu neodpovídá míře zodpovědnosti, zkušenostem a rozsahu práce, kterou odvádím. Vnímám to jako prostor k narovnání a motivaci do dalších let. Zároveň bych ocenil jasnější systém odměn a přímější návaznost výsledků mojí práce na finanční ohodnocení. Beru to jako zpětnou vazbu, která může pomoci ke spokojenosti na obou stranách a ke stabilnímu fungování týmu.
Napsáno:prosinec 2025

Kolegové a jejich přístup.
Platové ohodnocení. Chování vedení. Neváží si zaměstnanců, kteří rozumí svému oboru a nechají je odejít.
Napsáno:prosinec 2025

Dobrá práce, příjemní a ochotní lidé, každý měsíc výplata včas na účtu.
Bylo by dobré dostávat včasné info kdo koho nahrazuje a to i v náplni práce, bývá v tom dost často zmatek.
Napsáno:prosinec 2025

služební auto k soukromému využití
na mé pozici není možnost pružné pracovní doby
Napsáno:prosinec 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Schindler CZ, a.s.?